TY MI ZASE DÁVAJÍ
FOTKU MOHOU KOMENTOVAT POUZE REGISTROVANÍ UŽIVATELÉ
Celkem 34 komentářů
Jitka H. (Bodlinkaa) ID 68430 (2.3.2009, 21:45)
Peťo, hloupých lidí je nepočítaně. Zkuste to jedním okem tam a druhým ven. Nedávno mi to poradila jedna moudrá paní, bylo to tedy o uších, ale pokud chápu správně, někdo něco ošklivého napsal do komentáře - proto ty oči. Zkuste se to naučit a nesmutnit z toho. Já se to učím taky. Vy jste pro mně tak silná osobnost a to jak vychováváte holky v této těžké době je naprosto obdivuhodné, jste můj vzor! Děkuji za všechno... Jitka

ODPOVĚDĚT
Radka P. (huhu) ID 4265, mimibazar.cz/huhu (1.3.2009, 15:45)
[A] [A] (child9) (child11) (hello)

ODPOVĚDĚT
Šárka R. (Lusandra) ID 61020 (1.3.2009, 15:14)
Inteligence má své meze,blbost je nekonečná. +o( Kdo se nechce dívat na to jak se nemocná Mínka uzdraví ,at se nedívá.To my to vidět chceme!!!!!!!!!!!!!!!
Držíme pěsti Péto,Mínko a Aduško (L) (L) (L) Šárka,Lucka a Sandra (F)

ODPOVĚDĚT
Dráža C. (Dádule2) ID 82140, mimibazar.cz/dadule2 (1.3.2009, 14:36)
+o( Péťo, kašli na to. Je to jen jeden ubohý člověk , který neví, jak by se zviditelnil. Proti němu jsme tady my ostatní, co vás všechny máme moc rádi a zkus si nás spočítat! (L) (L) (L) (L) (L) (L) (L) (L) (L) (L) (L) (L) (L) (L) (L) (L) (L) (L) (L) (L) (L) (L) (L) (L) (L) (L) (L) (L) (L) (L) (L) (L) (L) (L) (L) (L) (L) (L) (L)

ODPOVĚDĚT
Jitka B. (jitka137) ID 129471 (1.3.2009, 13:25)
Peti vykašlete se +o( +o( +o( na lidi radílky, kteří se pletou do věcí po kterých jim nic není. Vy sama nejlíp víte co můžete chcete a dáte na internet . Vy jste ty bojovnice, které se rozhodují, jestli se chtějí podělit s ostatními ať už o radost nebo starosti. Každý má sice právo na svůj názor, ale ne někomu vytýkat jeho kroky, a paní evidentně potřebovala rýpnout do bolavého. Já věřím a znám to z vlastní zkušenosti, že tisíckrát odříkaná věc bolí méně.Ne, že by na ni člověk přestal myslet, ale už toho není tak plný .
Moc Vám držíme palce. Jste silná parta (H) (H) (H) a ono to že člověk věří a bojuje je větší část léčby než léky (L) (L) (L) (L) (L) (L) zdravíme obě holčičky (X) (X) i Vás Peti (mamca) (kocka) (kocka) (kocka) (kocka) (kocka) (kocka)

ODPOVĚDĚT
Hana V. (varhana) ID 99121, mimibazar.cz/varhana (1.3.2009, 9:34)
Dobrý den Peti narazila jsem na vás náhodou asi před měsícem a od té doby pokaždé když jsem na netu nestane se že bych nemrkla do vašeho albíčka jak se vám a holčičkám daří...Nevím přesně co se stalo ale z ohlasů ostatních maminek jsem si domyslela že asi má nějaká 8-| 8-|ubohé názory na fotečky co vkládáte na MMB.Přeneste se přes to jak vidno spousta jiných maminek vás obdivuje a drží palečky jte úžasně silná maminka moc vám přeji jen to nejlepší a hoooodně zdravíčka a pohodičky.Zdravímeč holčičky blíží se jaro tak bude zase lepší náladička (jablka) (jablka) (plaz).Mějte se krásně.Jste jednička (Y) (Y) :-) (F) (F) (clamp) (clamp) (D)

ODPOVĚDĚT
Lea P. (l-ea) ID 43950, mimibazar.cz/leapodarilova (28.2.2009, 21:22)
ÁÁÁCH JO 8o,UŽ ZASE?!! 8o|Peti,nic si z toho nedělejte,stále je nás tady dost maminek co Vám fandí!!!!!Paní K.by si své komentáře měla nechat pro sebe,jsou ubohé (cinky) (cinky) (cinky)!!!!Zřejmě vůbec nepochopila 8-| 8-| 8-|,že se snažíme Petru alesponˇ trochu podpořit v takové těžké situaci a ne ji srážet k zemi stupidními komentáři!!!!!! :-# :-#

ODPOVĚDĚT
Gabriela T. (pikolka1) ID 71856 (28.2.2009, 21:20)
Péťo s.r na ně...... (snehulak) vždyť to už znáš jaký lidi dovedou být!!!! +o( +o( +o( +o( +o( +o( +o( +o( +o( +o( +o( Mysli si své!!!Vždycky se najde nějaká slepice v kurníku,která se ozve!!! (L) (L) (L) (L) (L)
Ale uznávám,že to dovede teda řádně nasr...t.... já minule potom co se vyřádila ta pipka na mě nespala 2 noci.... :-@ :-@

posíláme (K) (K) (K) (K) (K) já i dvojánci (child10) (child10)

ODPOVĚDĚT
Monika U. (Monča166) ID 126237 (upraveno 1.3.2009, 20:10)
Nepodařilo se mi na komentář té umělkyně dostat,ale podle vašich reakcí soudím,že to bude dost vymaštěná hlava.Buhužel i takové se najdou a nezbývá,než je ignorovat a poslat do háje.Peťo celý váš boj s tou hnusnou nemocí sleduji od začátku a móóóóóc vám fandím.Mína to úžasně zvládá a je děsně statečná.Já si sebe na vašem místě nedovedu ani představit.Zvládáte to vše neuvěřitelně dobře a na keci takových slepic se vykašlete.My vám fandíme a je nás mnohem,mnohem víc než těch vymaštěných hlav.Hlavu vzhůru a usmějte se. (L) (L) (L) (L) (L) (L) (L)

ODPOVĚDĚT
Lenka H. (Lenuš) ID 35554, mimibazar.cz/lenushorakova (28.2.2009, 20:46)
Holky jste statečný ženský (L) (L) (L) (L) (L) Péti je mi moc líto,že se musíte potýkat ze zvlášním jednáním některých lidí. :-S Mám moc pozdravovat Adélku a Mínu od našich cácorek (hello) (hello) (hello) (hello) (L) (L) (L) (L) (L)

ODPOVĚDĚT
Andrea Š. (Ajulle) ID 116793 (28.2.2009, 20:38)
(hadka) (hadka) (hadka) (hadka) (hadka) (hadka) (hadka) (hadka) (hadka) (hadka) (hadka) (hadka) (hadka) (hadka)JEŽIŠIMARIÁ, teď jsem si to přečetla a ať jde do kelu, celá Klára Elliot, nebo jak se jmenuje. Možná by raději viděla Mínku zavřenou někde v ústavu a klííííííííííííííííííííííííííííííííííííííííííííííííííííííííííííííííííííííííd, ale my jsme s vámi, nebojte.

ODPOVĚDĚT
Petra P. (PESPET) ID 201183 (28.2.2009, 20:28)
A ted jsem si všimla že se na youtubku registrovala dnes, jistě to bude ta žena co vám psala už sem. Ale tenkrát jí vynadalo plno maminek které vás sledují tak to zkusila znova tam, potřebovala by (facky) :-@

ODPOVĚDĚT
Andrea Š. (Ajulle) ID 116793 (28.2.2009, 20:26)
Peťulko, BOHUŽEL nevím jak se dostat na to , abych si přečetla komentář k vašim videiím. Ale z toho, co tady píšou rozhořčené maminky, neni ani o co stát. Jestli tam nějaká kravka píše p......y, tak ji nechte, trubku jednu. Asi by se divila, kdyby ji potkalo to co vás. Máte pravdu, že vás může soudit jenom Mínka a to si myslím, že nemusíte mít vůbec strach. Mínka je skvělá a chytrá holka, ví co pro ni děláte a nějaká taká ať se nad sebou zamyslí. Mějte se fajn posíláme mnoho (cinky) (cinky) (cinky) (cinky) (cinky) té oné (N) (N) (N) (N) (N) (N) (N) (N) (N) (N) (N) (N) (N) (N) (N) (N) (N) (N) (N) (N) (N) (N) (N) (N) (N)

ODPOVĚDĚT
Zuzana K. (Zuzana69) ID 23314, mimibazar.cz/zuzana69 (28.2.2009, 20:23)
Peti se@ na ně +o(jsou to zamindrákované blbky které se@e právě to,že díky těžkému období,které právě prožíváš se z tebe nestala alkoholička +o(se@e je to,že i přez to všechno jsi plná optimizmu a víry a ten optimizmus a víru vléváš i do Mínky a proto jste v léčbě tak úspěšné (Y) (Y) (Y)víš, ty blbky totiž mnohem raději vidí zlomené a uplakané maminky a né maminky jako jsi ty,Peti takové blbky (bože já jsem k nim hodná) ti nesahají ani po kotníky a vůbec ti nestojí za to,aby jsi kvůli nim měla smutnou náladu anebo se o nich tady zminovala +o(dej si (D) dej (K) (K) Mínce i Adélce a hned ti bude líp (L) (L) (L) (L) (L)

ODPOVĚDĚT
Petra P. (PESPET) ID 201183 (28.2.2009, 20:21)
Dobrý večer, Petruš. Také jsem si to na youtubku přečetla. Tak se mi zdá že tento podobný vzkaz, už vám tato ubohá paní psala sem na vaše albíčko. Je to prostě ubožačka. Vyprdněte se na ni, máte kolem sebe své dcerky které vás milují a potřebují. A také plno přátel kteří vám fandí a podporují vás. Jste ta nejlepší a milující maminka (F) Patří vám veliký obdiv. Mějte se Petruš moc krásně (F) (F) (F) (F) (F) (L) (L) (L) (L)

ODPOVĚDĚT
Simona s. (simoka) ID 48013, mimibazar.cz/simoka (28.2.2009, 20:21)
Petruš, vůbec nic si nedělejte s přiblblých komentářů proti vám 8-| 8o|. Je nás tady dost a dost co sledujeme příběh Dominičky a moc dobře víme, že to nemáte vůbec jednoduché. Posíláme vám moc (cinky) (cinky) (cinky) (cinky) (cinky) (cinky) (cinky) (cinky) (cinky) (cinky) (cinky) (cinky) a podpory [A] [A]. (L) (L) (L) (L) (L) (L) (L) (L) (L) (L) (L) (L) (L) (L) (L) (L) (L) (L) (L) (L) (L) (L) (L) (L) (L) (L) (L) (L) (L) (L) (L) (L)

ODPOVĚDĚT
Edita Š. (Tereza298) ID 149190 (28.2.2009, 19:48)
jo, taky už jsem si to přečetla na youtube.......paní Klárko víte, ona doba, kdy se nemocní zavírali aby je nikdo neviděl, je zkrátka už dávno pryč. Myslím, že bude lepší, když si své chytré poznámky budete aplikovat na svou rodinu a tuhle necháte napokoji. Je to jen a jen Petry a Mínky věc, co dávají na net........a vy nemáte absolutně právo se k tomu vyjadřovat! Nechápu, co Vás k tomu vedlo, ale jste hloupá.....myslím, že každej normální člověk se snaží holky v těchto těžkých chvílích podpořit......a ne ještě prudit. Jste víc než divná. (N) (N) (N) (N)

ODPOVĚDĚT
Petra T. (toska) ID 121093, mimibazar.cz/toska (28.2.2009, 19:32)
už mi to docvaklo - komentář na youtube - to nepsala Klára Elliot, ale Klára Idiot :-D :-D :-D pusťte to z hlavy ... naopak je fajn, že videa natáčíte, budete mít památku na všechny krásné dny, jasně bohužel i na ty horší (na ty ale budete určitě také časem vzpomínat s úsměvem :-) ...) já často lituju, že si Terezku moc nenatáčím ... pak se to všechno nějak zapomene .. už si skoro nedokážu ani vybavit jaké to bylo, když byla miminko ... třeba tancování Mínky je nezapomenutelný, zvlášť když máte video a můžete si ho kdykoliv pustit (Y) ... to je prostě super !!!! ... fakt na tu chytračku zapomeňte, když se jí to nelíbí, tak ať se nedívá ... jasně taky mi není příjemné, když vidím, jak Mínka trpí, ale to je bohužel nemoc .. o to víc si pak člověk opravdu všeho více váží a hlavně všechno posuzuje jinak ... :-p (L) (L) (L)

ODPOVĚDĚT
Petra T. (toska) ID 121093, mimibazar.cz/toska (28.2.2009, 19:23)
Peťulko nějak pořádně nechápu co se stalo 8-| 8-| 8-| - ale pro mě a určitě i pro ostatní mamky tady, aspoň pro ty co píšou komentáře, jste prostě super máma .... ať si každý říká co chce ... kašlete na ně ... nevím o co takovým mámám jde ... ať se každý stará hlavně sám o sebe - mě by nikdy v životě nenapadlo někomu něco vytýkat a radit, když ho neznám ..... ale pro vás přeci jen radu mám - fakt na ně kašlete - jste jednička, perfektně se staráte o holčičky !!!!!!! Já vás fakt obdivuju (Y) (Y) (Y) a není dne, kdybych si na vás všechny tři nevzpomněla ... když tady není dlouho fotka, nebo vzkaz, tak se hned bojím, že se něco děje ... Peťulko držte se, já držím všechny palce co mám !!!!!!!!!! :-$ (L) (L) (L)

ODPOVĚDĚT
Edita Š. (Tereza298) ID 149190 (28.2.2009, 19:02)
Ježiši to snad ne.........nechte proboha už tu Petru napokoji. Co z toho máte věčně jí napadat. (6) (6) (6) A že když něco takovýho píšete, nepíšete to sem....abychom to viděli i my ostatní!!! Že by přece jen trocha inteligence? Asi dobře víte, že se to opravdu nehodí co?
Petruš, prďte na ně, ty vám za to nestojí. Jste perfektní máma a se vším se perete suprově!! Každý tohle opravdu neumí. (L) (L) (L) (L) (L) (L) (L) (L) (L)
Z celého srdce vám přeji ať se Mínuška uzdraví a máte tohle peklo už co nejrychleji za sebou. Zase bude dobře (L) (L) (L) (L) (L) (L)

ODPOVĚDĚT
Celkem: 34 (zobrazuje se 1-20)1, 2 další >>