PROČ???
Proč se korpus takhle sráží?
FOTKU MOHOU KOMENTOVAT POUZE REGISTROVANÍ UŽIVATELÉ
Celkem 5 komentářů
Iva K. (eseta) ID 80048, mimibazar.cz/eseta (6.4.2009, 7:35)
Dobrý den,
taky jsem měla tenhle problém opakovaně pak mi moje thýně kuchařka poradila ubrat trochu oleje.Pomohlo to tak to taky zkuste :-) :-) :-)
Iva

ODPOVĚDĚT
Adriana F. (aacko) ID 67630 (9.3.2009, 22:27)
Čau, Tobě se určitě nic nesrazí, tomu nevěřím. *-)

ODPOVĚDĚT
Radka K. (Fres) ID 138271 (1.3.2009, 15:01)
Radu taky se mi to občas stane...Zatím moje pátrání po příčině nebylo úspěšný (wash) (hello) (hello)Ničím neklepu,mouku kupuju už jen výběrovou,peču v elektrické troubě na 180 C - asi 40 minut. 8o| (hello) (hello)

ODPOVĚDĚT
Jitka T. (jituunaa) ID 124357 (27.2.2009, 18:04)
U třeného těsta je potřeba s ním opatrně zacházet, když se horké vyndá z trouby. Někdy stačí víc ťuknout s formou a těsto se srazí. Rozhodně se nesnažit ho horké dostat z formy. Přeju víc uspěchů při pečení (Y) (Y)

ODPOVĚDĚT
Simona N. (Notime) ID 145411, mimibazar.cz/notime (27.2.2009, 17:08)
Mílo, myslím, že by to chtělo míň stupňů v troubě. Nevím. Píct delší dobu v míň stupních ? Zkoušet. Každá trouba taky peče jinak. :-) (L) Sima

ODPOVĚDĚT