Martínek s paní učitelkou a dětičkama ze školky na
maškarním(kuřátka), vyhráli 1.cenu :-)))))))
FOTKU MOHOU KOMENTOVAT POUZE REGISTROVANÍ UŽIVATELÉ
Celkem 3 komentáře
Lidmila M. (MatouskovaLidka) ID 25287, mimibazar.cz/matouskovalidka (23.2.2009, 20:15)
Jéé, to by bylo bezva, budem rády (L) (pes) (F) Taky bych brala nějakou zahrádku tady u nás...... To jsem ráda, že jste zdraví, snad už by ta epidemie mohla konečně skončit a hlavně by mohlo taky už to (plaz) (leto) Už se ho nemůžu dočkat ;-) jinak moc děkujem a mějte se krásně, papapapapapa (hello) (D) (L) (L) (L) (L) (L) (F)

ODPOVĚDĚT
Petra Š. (petrus) ID 12870, mimibazar.cz/petras (23.2.2009, 18:53)
Ahojky, díky za pochvalu (L) (L) (L), no musím zaklepat, že Martínek i malá jsou zdraví. To je mi vás líto, už aby jste byly fit a mohly jít s námi (dest) (pes). Už aby taky bylo hezky, to je počasíčko teda (zima) (destnik), pak budeme chodit na zahradu, tak můžete samozřejmě s námi. Už se teď moc těšíme :-) :-) :-), tak držíme palečky a brzy se uzdravte. Pa pa (mamca) (Z) (hello) (hello)

ODPOVĚDĚT
Lidmila M. (MatouskovaLidka) ID 25287, mimibazar.cz/matouskovalidka (23.2.2009, 15:13)
Ahoj Martínku, seš fešák (L) (L) (L) (L) (L) (L) doufám, že se vám nemoce stále vyhýbají, Lidunka je na antibiotikách, tak jsme už skoro 3. týden zavřený doma....... :-@ Mně pro změnu neni dobře od soboty, takže fakt když se daří, tak se daří 8o| Mějte se krásně a zdravíme celou rodinku (hello) (L) (L) (L) (L) (L) (L) (F)

ODPOVĚDĚT