Victorka...
...koupání, tak to si opravdu užívá.
FOTKU MOHOU KOMENTOVAT POUZE REGISTROVANÍ UŽIVATELÉ
Celkem 4 komentáře
Věra U. (V.e.e.v.i.) ID 156412, mimibazar.cz/verauchytilova (24.2.2009, 13:40)
Koukám, že jsou tady nějaký změny *-) Ty začátky jsou nejhorší 8-| Uklízela jsem dva dny před porodem, aby jsme s miminkem nebydlely mezi krabicema a když jsme přišly z porodnice začalo to všechno znovu. Dopoledne jsem uklidila a večer jsem mohla začít znovu, takhle to trvalo tak dva měsíce, než jsme začali normálně fungovat. Teď už uvnitř zbývá jen pár maličkostí a koupelna, ale ta je zatím v přijatelném stavu, takže se budou řešit důležitější věci. Až začně na jaře teplo, tak se začne budovat zahrádka, musí se udělat dlažba, hrací plácek a záhony, samozřejmě to nebude letos všechno hotové, ale aspoň nahrubo. Kdyby byly penízky, tak to jde rychleji, ale pamatuji si loni dělali jsme venku pár maličkostí, kterých si člověk ani nevšimne a stálo, to dost. Ale baví nás to a počítali jsme s tím, takže my jsme maximálně spokojení s tím co máme, i když někdo by nad tím ohrnoval nos. A co Vy Irenko, jak se bydlí konkrétně Vám?

ODPOVĚDĚT
Irena E. (lindek) ID 18987 (23.2.2009, 20:11)
To znám, naše dětičky jsou taky živočichové ;-), taky teď tu mají pré, můžou tu dupat, křičet, tak si to náležitě užívají (radost). Fotečky dám, až trochu vybalíme, zatím mi to tu přijde, jak po výbuchu, nemáme jště hotovou chodbu, tak nemáme skříně a věci v krabicích, až se jich zbavíme, bude tu líp. Jde to pomalu, prašulky docházejí, tak doufám,že zbyde na střechu *-)..jak vy válčíte?? (L) (L) (L)

ODPOVĚDĚT
Věra U. (V.e.e.v.i.) ID 156412, mimibazar.cz/verauchytilova (23.2.2009, 10:46)
Tak tohle si asi užívá většina dětiček (child2) (child2) (child2). Konečně už nám začíná veselejší část vývoje. Ona má v sobě neuvěřitelný množství energie a pro ní i pro nás bylo hodně náročné dokud jenom ležela 8-|. Teď když se pokouší posadit a zkouší lézt, tak už je to lepší. Je to opak Honzíka, ten byl naopak hroznej kliďas, to ona je fakt neposeda (jazyk)

ODPOVĚDĚT
Irena E. (lindek) ID 18987 (22.2.2009, 13:15)
(kocka) to je žůžo (child2) (child2) (child2) (L)

ODPOVĚDĚT