Pozór,máme nové rajtečky:-))))
děkujeme moc paní Natálce ID 44564 za tyhle krásné rajtečky,máme z nich moc velkou radost,Bety v nich chtěla jít i do vany:-)))i do postele:-))))
FOTKU MOHOU KOMENTOVAT POUZE REGISTROVANÍ UŽIVATELÉ
Celkem 7 komentářů
Jarka K. (ERMÍNA) ID 53324, mimibazar.cz/antika (15.2.2009, 10:12)
(Y) (Y) (Y) (Y) (Y) (Y) (Y) (Y) (clamp)

ODPOVĚDĚT
Lenka B. (faty) ID 129664, mimibazar.cz/faty (15.2.2009, 21:17)
Díky [A] ;-) (L) (L) (hello)

ODPOVĚDĚT
Martina V. (dvojčátka) ID 15125, mimibazar.cz/dvojcatka (26.1.2009, 17:15)
no pozoooor, to je teda hotová profi parkurová jezdkyně!! (clamp) (clamp) (Y) rajtky úžasné!!! (Leni, nové???) (clamp), bezva bezpečnostní helma (Y) (Y) a dokonce ten bičík!!! :-) to nemá chybu (Y) Betynko, tak hurá na poníka! (maminko, tak jak jste se dohodli s tatínkem-bude poník nebo ne? už má komplet výbavu, jen ten poník..co?? ;-) (H) (L) (L) (L) )

ODPOVĚDĚT
Lenka B. (faty) ID 129664, mimibazar.cz/faty (26.1.2009, 21:52)
Zdravíme vás všechny Martinko (L)rajtečky jsem nakonec sehnala bazárkové,ale vypadají jako nové (Y) (Y)jsou fakt nádherné,podšité v oblasti sedu až ke kotníkům (clamp)vyšití koníčci :-$no nádhera :-)bez vad...no a za krásných 120kč :-Dbyla jsem skoro všoku :-otaková krása a skoro zadarmo :-p :-pJinak helmička je maminky stará ;-)bičík na Eldu ;-)ale poníčka už sháním ;-) ;-)tatínek s tím souhlasí (H) (H) (H)což se taky divím :-p.Nejraději bych nějakého tady na Moravě ;-),aby si ho mohla Bety sama nejdříve ošahat *-)už jsem na nějaké odepisovala,ale pořád to není to pravé ořechové ;-)musí to být 100%hodňous,zdravý a klidný ;-) ;-)což je zatím docela problém spojit ;-) ;-)ale nechceme to uspěchat,máme dost času :-$tak nám držte palečky,aby jsme to všechno zvládli- ;-) ;-)teď i ptom ;-) ;-) (flower) (L) (L) (hello)

ODPOVĚDĚT
Martina V. (dvojčátka) ID 15125, mimibazar.cz/dvojcatka (29.1.2009, 14:22)
Leni, přeji krásný den! (F) Teď trochu nestíhám, klasika, ale konečně jsem se dostala k tomu se Vám taky ozvat ;-) Tak to je bezva, rajtečky jsou supr dupr, musím taky ještě jedny sehnat :-$ a k rozhodnutí pro poníka moc gratuluji (Y) hlavně teda Betynce gratuluji (H), to se bude mít [A] (clamp) (Y) Hlavně ať je poník hodný, to je nejdůležitější, na ošetřování i pod sedlem, to je jasný, určitě nějakého najdete (child1) U nás ve stáji je myslím jeden na prodej, je hodný, Nela na něm jezdila, ale je fakt, že Praha je trochu z ruky ;-) Takže hledání zdar (L) ;-)

ODPOVĚDĚT
Lenka B. (faty) ID 129664, mimibazar.cz/faty (29.1.2009, 16:13)
Zdravíme vás všechny (hello) (hello)Martinko,poníčci se nám nabízejí nejvíce z okolí Prahy ;-) ;-)jako by na Moravě žádní nebyli :-$tak snad se nabídky zlepší,nerada bych se jela dívat 300km na poníka a nic z toho nebylo :-(Tak držte nám palce,máme docela dost času,takže netlačím na pilu ;-)do toho dubna,května bych byla ráda už měla ponďu doma :-$Taky doufám,že to bylo správné rozhodnutí,snad se nám to nějak nezvrhne :-D :-Dtak teď už snad jen aby to tu naši Betynku pořád bavilo :-D :-DJó,Marti,moc děkuji za tip s těma chapsama,už jsem v nich dneska vyrazila,je to super paráda (Y) (Y) (Y)ještě jsem v nich neklusala,tak snad se nebudou vyhrnovat ;-) ;-)takže dííííííííííííky Marti a (flower) (hello) (hello) (hello) (hello)

ODPOVĚDĚT
Martina V. (dvojčátka) ID 15125, mimibazar.cz/dvojcatka (6.2.2009, 19:51)
Leni, no tak to je super, že chapsy plní svůj účel (clamp) (Y) a s výběrem "pondi" (skvělé slovo!!!! |:o) :-D (Y) (Y) :-) ) držím palce! (H)

ODPOVĚDĚT