takhle jsem usla dnes po obídku...
FOTKU MOHOU KOMENTOVAT POUZE REGISTROVANÍ UŽIVATELÉ
Celkem 9 komentářů
Petra K. (Pet*) ID 108069, mimibazar.cz/pet (21.1.2009, 12:33)
...po vydatném obídku si pěkně hodit nožku přes nožku a schrupnout [A] [A] [A]jsi kouzelná,tak (pst) (pst) (pst)pěkně odpočívej a pak nám pisneš co krásnýho se ti zdálo ju :-$ :-$ :-$ (L) (L) (L) (hello) (K) (K) (K) (child8)a zdravíme maminečku (F) (F) (F)

ODPOVĚDĚT
Martina J. (cateryna) ID 92523 (21.1.2009, 10:34)
ZLATÍČKO (L) (L) (L) (L) (L) (L) (L)MÁŠ TO TAM NÁDHERNÉ (clamp) (clamp) (clamp) (clamp) (clamp) (clamp) (clamp) (clamp) (clamp) (clamp) (clamp)

ODPOVĚDĚT
Petra K. (PetraJager) ID 52983, mimibazar.cz/petrajager (21.1.2009, 9:15)
(clamp) (clamp) (clamp)po vydatném obídku- vydatný spánek (Y) (Y) (Y) (Y) ;-) a at už v jaké koliv pozici ;-) ;-) ;-) ;-) (Y) (Y) (Y) (Y) (Y) (Y) (Y) (clamp) (clamp) (clamp)

ODPOVĚDĚT
Lucie Ř. (Lujinka) ID 46833, mimibazar.cz/lujinka (21.1.2009, 9:43)
;-) ;-)to jo tetičko, jen kdyby ten obídek byl v bříšku, zůstal na talíři 8-| 8-| 8-|ale mě už to vůbec neva, když nejí, neřeším, až bude mít hlad tak se nají, rozhodně jsem se naučila už jí k jídlu nenutit, pak nejedla vůbec a nic :-( :-(

ODPOVĚDĚT
Petra A. (P3TRUSKA) ID 101599 (21.1.2009, 8:42)
[A] [A] [A] [A] [A]

ODPOVĚDĚT
Anonymní uživatel (Zrušený účet) ID 82431 (21.1.2009, 8:04)
(Y) (Y) (Y) (Y)tak tomu říkám "leháro" ty jsi to dovedeš užít beruško.....super (clamp) (clamp) (clamp) (clamp)Rodinko přejeme krásné ránko... (L) (L) (L) (L) (L) (L) (L)

ODPOVĚDĚT
Lenka S. (mojo) ID 35455, mimibazar.cz/mojo (21.1.2009, 7:41)
.... vyťuhla, Luci, nádherně :-D :-D :-D :-D :-D :-D :-D :-D ... a je šikulka, že spí takhle sama (clamp) (clamp) (clamp) (clamp)

... my nemáme místo ... ,tak jsme všichni nahňahňáni v jednom pokoji .... z postýlky máme sundanou tu přední část ... a přisunutou k naší posteli (takže uklízení je taky bájo) ... ,ale spíme vedle sebe ... a večer by sama spát nešla ... jsem si ji naučila opravdu hrozně :'( :'( :'( 8-| 8-| 8-| 8-|

... a po obědě nechodí spát snad už půlroku *-) *-) *-) *-)

holky, mějte se moc hezky ...... pohodový den (pusa) (pusa) (hello) (hello) (L) (L) (L) (L) (L) (L) (L) (L) (L) (L) (L) (L) (L) (L) (L) (L) (L) (L) (L) (L) (L) (L) (L) (L) (L) (L) (L)

ODPOVĚDĚT
Lucie Ř. (Lujinka) ID 46833, mimibazar.cz/lujinka (21.1.2009, 9:55)
Každý to máme jinak, no a s tím bydlením nejste samo, tolik lidí to spaní má řešené uplně stejně jako vy, dokonce i s tím uspáváním prcka ;-) ;-) ;-)no, mě to nějak přestalo byvit jí uspávat a tak jsem řekla, dost, naštěstí je Aní opravdu dost přizpůsobivá a nechala se ukecat tak usíná sama, přečtu pohádku a řeknu že jdu papat nebo čůrat a ona tam usne (clamp) (clamp) (clamp) (clamp)ale je to tak ani né týden a vždycky když se na ní jdu kouknout jak tam chudinka sama usla, tak je mi jí hrozně líto :-( :-( :-( :-( tak jsem byla zvyklá být u toho když sladce usne, že se s tím takhle blbě loučím, takže ono to asi nebude o dětech, ale o maminkách, které se s takovými věcmi nechtějí loučit, ono je to vlatně pěkné to mazleníčko před spaním, ta pohádka pak pusa a odchod, to je takové chladnější, přesto, že se taky pomazlíme, ale je to jiné :-(
No, ale je to tak a u měnit nebudu, zase si stihnu za tu dobu co sama usne udělat nějaký úklid, a nebo se jdu opravdu najíst když jsem to nestihla. Všimla jsem si taky že usne daleko dříve když tam nejsem, takže výhody to asi určo má. |:o) |:o) |:o) |:o) Holčičky mějte se krásně a nikam to netlačce, pokud je malá zvyklá spinkat vedle maminky celou noc, pak je pro ní asi horší usínat bez ní, Anetka přeci jen spala už půl roku sama v posteli, tedy pokud si jí maminka nevzala k sobě ;-) ;-) ;-)to dělá totíž ráda ;-) ;-) ;-) ;-) posíláme (L) (L) (L)a přejeme krásný den (snehulak) (snehulak)

ODPOVĚDĚT
Renata V. (rvasata) ID 107664 (20.1.2009, 21:24)
:-o :-o :-o :-oA to nespadneš,jo???Sáruška bude mít brzo taky postel už se dělá u truhláře zábrany ^o) ^o) ^o)Ona by spadla.Tak uvidíme,jak to zvládneme tam hajat ;-) (L)

ODPOVĚDĚT