ELiška dnes poprvé ve školce..
vykulená, špinavá a moc se jí prý líbilo...paní učitelky jí chválily, tak uvidíme jak další dny...
FOTKU MOHOU KOMENTOVAT POUZE REGISTROVANÍ UŽIVATELÉ
Celkem 46 komentářů
Kateřina N. (kacanova) ID 89812, mimibazar.cz/kacanova (9.1.2009, 10:50)
(clamp)Evi, to je ale šikulka, a není ani moc špinavá, náš Milánek má někdy omáčku až na hlavě a na ponožkách (zajic), Kačenka chodí taky od září a líbí se jí. Elinko, přejeme Ti hodně radosti a zábavy ve školce |:o) |:o) |:o) (L)

ODPOVĚDĚT
Eva A. (Eleonora) ID 14511, mimibazar.cz/eleonora1 (9.1.2009, 11:42)
Katuš, úplně Milánka vidím (Y) (Y) (Y) (Y) (Y) jéé a Kačenka už je velká holčinda, když už je také ve školce, to to letí, pořád si vzpomínám, jak do BZK přinesla Janí malého Milánka a teď když na něj koukám, jaký už je to fešák (Y) (Y) (Y) (Y) (Y)mějte se hezky rodinko (L) (hello)krásný víkend (hello)

ODPOVĚDĚT
Ingrid S. (adelineccka) ID 143727, mimibazar.cz/adelineccka (8.1.2009, 13:15)
Ahoj Elinko, tak ty už chodíš do školičky? Jsi šikovná (X). A co mamce nestýská se jí po tobě? Tak papa (hello) (hello) a at se ti tam líbí (flower) (flower) (flower) (flower) Inka a Adélka

ODPOVĚDĚT
Eva A. (Eleonora) ID 14511, mimibazar.cz/eleonora1 (8.1.2009, 13:45)
Milá Inko, děkujeme moc (L) (L) (L)budem to potřebovat, zatím je tam ELís přes den prý v pohodě, ale to ráno, to loučení s maminkou je děs 8o|, ale jakmile odejdu je prý klid [A]...já smutek a stýskání zaháním prací, mám tady toho spousta, takže se aní nenaděju a je 12 a vyrážím pro Elí do školky (Y) (Y) (Y) (Y) (Y) (Y)mějte se holky moc,moc hezky a pááááá (hello) (hello) (hello)Eva s ELí (F)

ODPOVĚDĚT
Ingrid S. (adelineccka) ID 143727, mimibazar.cz/adelineccka (8.1.2009, 14:03)
Evi, u nás to bylo naopak. Adélka mi mávala (hello) a já pomalu bulela 8o| 8o|. Je to náš vytoužený [A] ale je taková do světa. Ještě máme Kubču, je mu 9 a ten zas bez maminky ani ránu. No jsou to zlatíčka. Elinka je sla´doučká (X), vyzařuje z vás holky pohoda. :-) :-) :-) Tak se mějte krásně a užijte si odpoledne. papááá Inka a Adélka (K) (K) (K)

ODPOVĚDĚT
Eva A. (Eleonora) ID 14511, mimibazar.cz/eleonora1 (8.1.2009, 14:12)
Inko, tak to bych chtěla, aby mi ELís ráno mávala ;-) ;-)tak to je Adelinka šikovná a kluci jsou prý větší bulínci, tak nevím, ta naše bude asi kluk ;-) ;-) ;-) ;-) ;-) je také vytoužená a tudíž maminky mazlík, tak to bude spíš tím ;-) ;-) ;-)...ale snad si brzy zvykne, učitelky ji tam moc chválí, je to ráno se odpoutat od té mamčy, je ještě trošku problém :-$ :-$ :-$uvidíme.... děkuji moc za ta slova, užíváme si, teď už se na sebe budeme o to víc těšít, když je školka, tak ta pohoda bude ještě větší... (L) (L) (L) (L) (L)Užívejte zimních radovánek (koule) (koule) (koule) (koule) (koule)

ODPOVĚDĚT
Eva K. (Judka) ID 83321, mimibazar.cz/judka (6.1.2009, 20:04)
(clamp) (clamp) (clamp) (clamp)Elí, GRATULUJEME...to jsi veliká a šikovná (X)...a jak to zvládá mamča.. *-)... :'(
...a ta pusa od obídku... ;-) ;-) ;-)...to je u nás každý den, můžete si s Juditkou podat ručičky (smich) (pusa)..... (L) (L) (L) (L) (L) (L)

ODPOVĚDĚT
Eva A. (Eleonora) ID 14511, mimibazar.cz/eleonora1 (7.1.2009, 13:14)
Evíí, díky moc (L) (L) (L) na pusinu vždycky zapomene ;-) ;-) ;-) no, Eví, v pondělí jsem byla jak opařená, myslela jsem na ní moc, jak tam řve a vůbec, jak to tam všechno bude sama zvládat, ale to asi všechny mamčy, kterým jdou první děti do školky ;-) ;-) ;-) ;-) musela jsem uklízet, abych na to tak nemyslela, včera jsem byla v Plzni na nákupech s kamarádkou a její (child9) tak to bylo super, že mě holky vyvezly a ještě jsem se odraagovala a dnes jsem zas celé dopol lítala po úřadech a nákupu, takže zatím mám, co dělat, i když nejdu do práce ;-) ;-) ;-) ;-) ;-) ;-) ;-) ;-) ;-) ;-)papááááa a pusinku Judince a Vojtíkovi (K) (K)

ODPOVĚDĚT
Xenie G. (malepivo) ID 16821, mimibazar.cz/malepivo (6.1.2009, 17:57)
(Y) (Y) (Y)tak to se ti bude určo libit :-)je tam spousta hraček ;-)hezky večer (D) (child3) |:o) (L) (hello)

ODPOVĚDĚT
Eva A. (Eleonora) ID 14511, mimibazar.cz/eleonora1 (6.1.2009, 19:54)
teti, díky moc,,Elí ty hračky může a pak i na maminku zapomene ;-) ;-)krásný večer (D)

ODPOVĚDĚT
Naďa N. (nasta77) ID 23640 (6.1.2009, 14:23)
:-o :-o :-oTéda Eliško, ty už chodíš do školičky???? Jsi šikovná, když jsi to první den tak báječně zvládla (Y) (Y) (Y) (Y) (Y) a jak to zvládla mamulka *-) *-) *-)nebylo jí smutno?????

ODPOVĚDĚT
Eva A. (Eleonora) ID 14511, mimibazar.cz/eleonora1 (6.1.2009, 19:50)
Naděnko, od pondělka jí to začalo a zvykáme si, ale je to celkem v pohodě až na ranní loučení :'( :'(, uvidíme za pár dní :-$ :-$ :-$ :-$ :-$ no to víš, mamulka na tom byla asi hůř, v pondělí jsem byla jak opařená, jen jsem myslela, jestli tam moc nebulí a paní účitelky jak jí zvládnou, ona je děsná palice po taťkovi,, co si umane, nikdo ji nevysvětlí ;-) ;-) ;-) ;-) ale učitelky jsou tam bezva, vědí si rady, prý se první den trošku vztekala, když nemohla za mamčou, ale dnes už prý ne, taky to musela vyzkoušet ;-) ;-) ;-) ;-)....dnes jsem byla s kamarádkou a její cácorkou nakupovat, takže mi to uteklo parádně ,zatím má dopol, co dělat, tech restíků je, takže není na smutnění čas, mějte se krásně kočky, (L) (L) (L) (L) (L) (hello)

ODPOVĚDĚT
Martina J. (cateryna) ID 92523 (6.1.2009, 11:19)
ELIŠKO TO MY TI MOOOC TLESKÁME (clamp) (clamp) (clamp) (clamp) (clamp) (clamp)JE UŽ Z TEBE PŘEDŠKOLAČKA :-)TOTO UTEKLO :-|MOC TI TO SLUŠÍ, JSI MOOOOOC HEZKÁ A ŠIKOVNÁ HOLČIČKA (X) (L) (L) (L) (L) (L) (L)ZDRAVÍME MAMINKU A PŘEJEME KRÁSNÝ DEN HOLKY (koule) (koule) (koule) (koule) (koule) (koule) (koule) (koule) (koule) (koule)

ODPOVĚDĚT
Eva A. (Eleonora) ID 14511, mimibazar.cz/eleonora1 (6.1.2009, 13:21)
Martí, díky moc, to víte, utíká to jako voda :'( užívejte mímískování (Y) (child9)...mějte se moc krásně a papááá (L) (hello)

ODPOVĚDĚT
Ilona A. (wiky-) ID 116787, mimibazar.cz/wiky- (6.1.2009, 9:57)
(Y) (Y) (Y) (Y) (Y) ahojky beruško (Y) (Y) (Y) (Y) (Y)

tak jsi to zvládla perfektně, vid' (F) (F) (F)

udělala jsi mi velkou radost, že máš zástěrku od nás (F) moc ti sluší (F) mě se vždycky Lucinka v zástěrce táááááááák líbila (F) (F) (F)

tak ti přejeme plno hodných kamarádek a kamarádů (X) (Z) (X) (Z) (X) (Z) (X) (Z) (X) (Z) (X) (Z) (X) (Z) (X) (Z) (X) (Z) (X) (Z) (X) (Z) (X) (Z) (X) (Z) (X) (Z) (X) (Z)
a taky hodnou paní učitelku, ale to ony jsou všechny, mají moc rády malé dětičky (L) (L) (L) a máš taky paní učitelku Janičku S. , jako měla Lucka s Járou???????????????

držíme palce na další školkové dníky

ahooooooooooooooooooooooooj Vaši Adámci

(hello) (hello) (hello) (hello) (child8) (&)

ODPOVĚDĚT
Eva A. (Eleonora) ID 14511, mimibazar.cz/eleonora1 (6.1.2009, 13:28)
ahoj teto, zvládla jsem to super, mamča má pořád strach, ale mě se tam celkem líbí, až na to, že se mi tam ráno moc nechce být, ale pak se rozjedu ;-) ;-)zástěrku tam mám v pytlíčku na oběd, Michalka mi vysvětlila, že ona ji nosí jen na oběd, aby se nepokecala, tak já ji musím poslouchat, ona je totiž starší a víc toho ví.... jinak je super, hlavně na kapesník je děsně praktická (Y)....díky za ní....jména učitelek ještě nevím, zatím je to tak šup, šup, svlíknout, voblíknout, příjmení znám, ale obě jsou moooc hodné!!!snad už to bude v dalších dnech bez ranního breku ;-) ;-) ;-) ;-)papááááá (L)

ODPOVĚDĚT
Ilona A. (wiky-) ID 116787, mimibazar.cz/wiky- (6.1.2009, 14:24)
(F) (F) (F) (F) (F) tak to je dobře beruško (F) (F) (F) (F) (F)
já už si nepamatuju, jak dlouho ráno Jaroušek plakával, ale pak si zvyknul a byl mocinky št'astný mezi dětma (F) (F) (F) a Lucka byla naprosto v pohodě, do školky se moc těšila (F) (F) (F) všechny znala předem a chodila s Járou, tak to měla o moc jednodušší (F) (F) (F)
tak se držte berušky (F) (F) (F)

ODPOVĚDĚT
Eva A. (Eleonora) ID 14511, mimibazar.cz/eleonora1 (6.1.2009, 19:59)
teto, díky (F) (F)... to víš, ty druhé a další děti to maj vždycky jednodušší, jedináčkové jsou větší mazlící...dnes už to bylo vpoho, ráno uplakané loučení, slyšela jsem to až ven, ale po o zas nadšená
(Y) (Y)krásný večer (F) (F) (D) (hello)

ODPOVĚDĚT
Šárka R. (SarkaR) ID 8195 (5.1.2009, 22:10)
Tak Eliška šla už dnes do školky :-$ Já myslela, že až v září ;-) Držíme palečky, ať se jí tam líbí i nadále a hlavně, aby nenosila domů ty fuj fuj bacily, co tahá ze školky náš Šimon (L) (L) (H)

ODPOVĚDĚT
Eva A. (Eleonora) ID 14511, mimibazar.cz/eleonora1 (5.1.2009, 22:17)
Šárinko, díky ti moc, dala jsem jí do školky hned, aby si zvykla, už potřebovala větší kolektiv, když je jedináček ;-) ;-)...děkuji za držení palečků, budem to potřebovat hlavně s těma bacilama teď na zimu +o(....a co Šimůnek? drží se??? papáá a krásný večer (L) (D)

ODPOVĚDĚT
Šárka R. (SarkaR) ID 8195 (5.1.2009, 23:59)
Evi, ani se neptej +o( Celé Vánoce jsme prostonali a Šimon teď dobírá atb., do školky půjde příští týden a pak ještě na kontrolní výtěry. Asi mu dáme pryč nosní mandli. Konečně se našel někdo, kdo mi trochu vysvětlil, proč je pořád tak nemocný, tak snad by to mělo pomoct. Ale Eliška bude určitě v pohodě (L) Hlavně, že se jí tam líbí a nepláče [A]
Pá a dobrou!!!
Šárka

ODPOVĚDĚT
Eva A. (Eleonora) ID 14511, mimibazar.cz/eleonora1 (6.1.2009, 13:35)
jéé, tak to měl Šimůnek stonavé vánoce :'( ....je dobře, že už víte, od čeho je nemocný a přeju, ať to Šimůnkovi pomůže a nestoná už tolik (Y) (Y) (Y) (Y)posíláme vám (L) na uzdravení, ať jste fit (Y) (Y)...DŠári, docela se jí líbí, není to tedy žádná hrdinka, dnes plakala ráno, když jsem odešla, slyšela jsem jí až ven, cesta vede pod oknama, tam jsem prchala a jen doufala, že nebude dlouho...ale po obědě byla zas nadšená, usměvavá, tak doufám, že to bude lepší a lepší (L)papáá a krásný den (F) (hello) (hello)

ODPOVĚDĚT
Iveta S. (petiv) ID 36657 (5.1.2009, 21:31)
Elííí super (skolak) (skolak) a jak bylo? líbilo se ti ve školce? už tam i spíš? (X) (K) (K) (K) (K) (K) (K)

ODPOVĚDĚT
Eva A. (Eleonora) ID 14511, mimibazar.cz/eleonora1 (5.1.2009, 21:47)
Ivetko, ráno to vypadalo děsivě, nechtěla mě odtamtud pustit 8o|, já doma pak byla trošku 8-| ale po obědě, když jsme pro ní šli, tak byla vysmátá, veselá, upatlaná a vyprávěla a vyprávěla ;-) ;-) ;-) tak doufám, že další dny budou lepší a lepší :-$ :-$ :-$ :-$ uvidíme, střídají se tam dvě učitelky, tak snad budou obě (Y) (Y) (Y) (Y)...Ivetko, ještě tam nespinká, do práce ještě nejdu, takže může jen na 4 hod.denně...papááá a krásný večer (L) (L)

ODPOVĚDĚT
Markéta K. (marketa800) ID 107787, mimibazar.cz/marketa800 (5.1.2009, 20:44)
Eliško vykulená,taky tě chválíme (kocka)jsi statečná,šikovná (X),zítra už nebudeš vykulená uvidíš (Y) (L)

ODPOVĚDĚT
Eva A. (Eleonora) ID 14511, mimibazar.cz/eleonora1 (5.1.2009, 21:26)
jéé,Markétko, děkujem (L) (L) na první den to zvládla krásně, líp než maminka, já byla celé dopoledne jak na trní, radši jsem šla uklízet barák, jinak bych se asi 8-| a to jsem chtěla jít oběhat krámky drogerii a tak, ale neměla jsem na to vůbec chuť ;-) 8-| 8-| to jsem, viĎ??chtěla jsem si dát i (D) ale držela jsem se ;-) ;-) ;-) ;-) ;-) ;-) ;-) ;-) ;-)

ODPOVĚDĚT
Markéta K. (marketa800) ID 107787, mimibazar.cz/marketa800 (5.1.2009, 21:37)
To já se na to těším až si ho tam nechaj ;-)to bude klid (radost) (radost) (radost)je to s ním občas k nevydržení 8o|,ale myslím,že budu asi taky nervní když nebudu vědět co tam dělá....myslím,že mě bude taky volat :'(

ODPOVĚDĚT
Eva A. (Eleonora) ID 14511, mimibazar.cz/eleonora1 (5.1.2009, 22:38)
Markétko, to je dobrý :-D :-D :-D :-D :-D :-D :-D to víš, že si odpočineš,ale určo ti bude chybět to jeho zlobení, ty já ti měla takový divný pocit, že na to uklízení mám takový klid, bez hulákání "mamíííí, kde jsi? pojď sem!!!".a mohla jsem uklízet v kuse... a vůbec to tady bylo takový opuštěný, ale to je asi normálně při tom prvním dnu, já i blbě spala, pořád jsem na to myslela 8-| 8-| 8-|..něco jinýho je, když jde ženská hned do práce,...já budu zatím vytvářet, uklízet, možná nějakou brigádičku dle situace... a ted si možná udělám věci, které jsem za ty 3 roky nestíhala (Y) 8-| (hello) (hello) (hello) (hello) papááá (L)

ODPOVĚDĚT
Markéta K. (marketa800) ID 107787, mimibazar.cz/marketa800 (5.1.2009, 22:51)
Tak to já nestihnu nikdy :-(když mi (Z)vezmou tak budu doma s Nikolkou,alena to se těším,sama bych to doma nevydržela,alemě ho stejně nevezmou takže to bude pořád stejný blázinec 8-| :-S (hello) (hello)dobrou (noc)

ODPOVĚDĚT
Eva A. (Eleonora) ID 14511, mimibazar.cz/eleonora1 (6.1.2009, 13:41)
Markétko, třeba ti Martínka vemou a bude volno, anebo to pak zkoušek obvolávat, moje sestřenice to zkusila po zápisů pár týdnů a vzali ji malou, uvolnilo se místo....anebo průběžně tam volej (mp)....chápu tě, musí to být zabíračka s dvouma capartama, já tak potřebovala trochu oddechu s jedním ;-) přeju ti moc ať ti Martínka vemou, dostane se mezi dětičky, vyblbne se tam a doma bude jako [A] a ty budeš mít čas na Nikinku.... třeba to vyjde (Y) krásný den (L) (hello) (hello) (hello)

na původní příspěvek již bylo v tomto vláknu 5x odpovězeno
LUCIE J. (FANY50) ID 145627 (5.1.2009, 19:29)
(Y) (Y) (Y) :-) :-) :-) :-) (hello)

ODPOVĚDĚT
Eva A. (Eleonora) ID 14511, mimibazar.cz/eleonora1 (5.1.2009, 21:27)
(L) (L) (F) (hello)

ODPOVĚDĚT
Jitka S. (jíta406) ID 56085, mimibazar.cz/jita406 (5.1.2009, 18:29)
ahoj holky zlatý :-$ :-$ :-$ :-$ :-$tak to je super,že se ti Elinko líbilo ve školičce (clamp) (clamp) (clamp) (clamp) (clamp) (clamp) (clamp) (clamp) (clamp) (clamp) (clamp)a co maminka,plakala :'( :'( :'( :'(a nebo se držela?? :-$ :-$ :-$krásný večer rodinko!!! :-) :-) :-) :-)

ODPOVĚDĚT
Eva A. (Eleonora) ID 14511, mimibazar.cz/eleonora1 (5.1.2009, 21:43)
JItuško, díky moc...myslím, že mamča na tom byla hůř než Elí, jak to většinou bývá ;-) ;-) ;-) ;-) ;-)neplakala jsem, ale měla jsem na mále, chtěla jsem si doma dát (D) ale zahnala jsem to prací (Y) (Y) (Y) (Y) (Y) (Y) (Y)krásný večer Jituško Vám (L) (L)

ODPOVĚDĚT
Petra E. (eremias) ID 61730, mimibazar.cz/eremias (5.1.2009, 18:26)
|:o) |:o) |:o)Eliško tak to je skvělí že jse ti tam líbilo školka je super mi ji máme taky moc rádi ;-) ;-) hezký večer zlatíčka (D) (pusa) (pusa) (hello)

ODPOVĚDĚT
Eva A. (Eleonora) ID 14511, mimibazar.cz/eleonora1 (5.1.2009, 21:50)
Petruško, díky moc, tak snad to bude jen lepší a lepší, ráno to vypadalo hrozivě,ale po obědě to bylo (Y) uvidíme *-) (L)

ODPOVĚDĚT
Jana Š. (jannina) ID 16871, mimibazar.cz/jannina (5.1.2009, 18:17)
Ahoj Elinečko zlatá, tak jsme na tebe a maminku dnes moc mysleli :-) :-), jak se ti ve školce první den líbilo (X) ? Držíme palečky a posíláme (L) (L) (L)

ODPOVĚDĚT
Eva A. (Eleonora) ID 14511, mimibazar.cz/eleonora1 (5.1.2009, 21:58)
Janičko a Adelinko, vy jste táák hodné, že jste na nás myslely (L) (L) (L) (L)posílám Vám za to (L) (K) (K) (K)..Jani, ráno to byl děs, nechtěla se ode mě odrthnout a to tam na ní dětičky byly táák hodné, všechno jí ukazovaly, jeden předškoláček Honzík se nás ujal ;-) ;-)..takže jsem tam tak cca půl hodky byla i přípravou, hrála jsem si tam s nima a pak se musela tajně vytratit,jjako že jdu na záchod, páč pokaždé, když jsem se loučila, tak se rozeběhla se 8o| a nepustila mě, tak jsem využila chvilky, kdy si krásně hrála s toustovačem a vytratila se a představ si, po obědě, jak vyměněná, usměvavá, nadšená i papala, paní učitelka jí dávala, chodí sama na záchůdek a tak...tak uvidíme další dny, snad to bude lepší a lepší, za to já doma bláznila, zahnala jsem to prací a po 12 pak šupky pro Elííí, znáš to néé, já si chtěla dát i štrampdle ;-) ;-) (D) (D) (D) (D) ale většinou tak tak prý je, že to mamčy prožívaj citlivěji ;-) ;-) ;-) ;-)tak pappá holky zlatý, děkujeme za podporu a snad už se někdy uvidíme (L) (hello) (hello)

ODPOVĚDĚT
Jana Š. (jannina) ID 16871, mimibazar.cz/jannina (5.1.2009, 22:25)
teda Evičko a Elinko, vy jste prostě skvělý, že jste to tak zvládli (Y) (Y), to je Elí teda mooooc šikovná (X) a ty mamčo taky, že ses doma "nezbláznila" :'(¨. Držíme vám palečky, ať je to lepší a lepší (flower), máte dobrou školku, je super, že tě tam paní učitelka s Elinkou i ze začátku nechala (Y). tak dobrou noc (L) (L) (L)

ODPOVĚDĚT
Eva A. (Eleonora) ID 14511, mimibazar.cz/eleonora1 (5.1.2009, 22:32)
Janiíí, díky moc za podporu...školka je vážně super, učitelky jsou děsně hodné a vstřícné (Y) (Y)mohu jen doporučit (Y) (Y)tak uvidíme, jak půjdem zítra ;-) ;-) (L) (L) (L)dobrou (child3)

ODPOVĚDĚT
Petra Hölclová (petkac) ID 30467 (5.1.2009, 17:03)
Ty jsi šikovná holčička ty to zvládneš (Y) (Y) (Y) (Y) (Y)Emičku musím tahat ze školky jak se ji líbí (X) (X) (Z) (X) (Z).A líbilo se ti?Vypadáš Eli spokojeně (child9) (child9) (child9)Posíláme pusinku a držíme (radost) (radost) (radost) (radost) (radost) (radost) (radost)Papa

ODPOVĚDĚT
Eva A. (Eleonora) ID 14511, mimibazar.cz/eleonora1 (5.1.2009, 22:11)
Peti, díky moc za pusinku a palečky....dnes poprvé ráno to vypadalo :'( plakala a nechtěla mě pustit, ale jelikož má Elí moc ráda hračky a tam z nich byla unešená, tak jsem vyčkávala, pohrály jsme si a pak jsem se vytratila, ale dalo to práci, objímala mi nohu a nechtěla ji pustit ;-) ale po obědě už byla vysmátá, vyprávěla nadšeně, tak snad to bude den ode dne lepší :-$ :-$ :-$ :-$Emičce také pusinku, šikulce (L) (L)krásný večer holky (D) (child3)

ODPOVĚDĚT
Petra Hölclová (petkac) ID 30467 (5.1.2009, 22:25)
Evi Elí je šikovná holčička a jsem si jistá že ráno vstane a bude se těšit do školky :-) :-) :-) :-) :-) :-)Emí když šla poprvé do školky tak mi udělala papá a já jen stála a nevěděla jestli mám být ráda nebo brečet :^)A už ji to zůstalo..ona je taková od mala až moc společenská |:o) |:o) |:o) |:o) |:o) |:o) |:o) |:o) |:o) |:o)Tak krásný večer a držím :-$ :-$ :-$ :-$zase si napíšeme (noc) (noc) (noc) (noc) (noc) (noc) (noc) (noc) (noc)

ODPOVĚDĚT
Eva A. (Eleonora) ID 14511, mimibazar.cz/eleonora1 (5.1.2009, 22:30)
jéé, tak to máš Peti dobrý, že Emí je tak odvážná, alespoň trošku bychom potřebovali, Elí je takový trošku maminy mazlík :-$ :-$ :-$ ale čekala jsem to horší, Elí mě docela překvapila, snad už bude ranní loučení bez 8o| děkujíí za palečky a podporu, určitě si písnem.. (L)

ODPOVĚDĚT
Alžběta S. (stestidlo) ID 146305 (5.1.2009, 16:53)
Elí...držíme palečky (Y) (Y) (Y)pak tam budeš tak ráda chodit,že mamka nebude stihat ;-) ;-) ;-) ;-)Karolínka, taky byla a jak jste byly hodné obědvě (clamp) (clamp) (clamp) (clamp)zítra si zase písnem...hérečky malé (X) (X)chtělo by to kameru a pak at to rodičům ,paní učitelky pustí...to by bylo ;-) ;-) ;-) (H) (H) (radost) (radost) (L) (L) (L)

ODPOVĚDĚT
Eva A. (Eleonora) ID 14511, mimibazar.cz/eleonora1 (5.1.2009, 22:20)
ELíí, děkujíí ti moc za palečky (Y) (Y)snad už to bude už jen (Y)....Karolínka je velká šikula, my už chodíme každý den na 4 hod...tak snad si zvykne....joo,joo s tou kamerou je to dobrej nápad, jak já bych to chtěla vidět ^o) ;-) ;-) ;-) ;-) ;-) ;-)krásný večer holky, jdu chystat věci do školky (L) (L)

ODPOVĚDĚT