dva měsíce "Naše" chatička vyšla nás hodně
draho byl to všechno podvod :-( to že jsem přišla o něco vysněného a o důvěru k lidem mě bolí víc než fakt že jsme přišli o peníze. JSEM NAIVNÍ BLBEC!!! :-((((((((((((((
FOTKU MOHOU KOMENTOVAT POUZE REGISTROVANÍ UŽIVATELÉ
Celkem 4 komentáře
Michaela F. (mišik) ID 28354 (21.12.2008, 21:17)
Vendy to je mi vás líto, v dnešní době opravdu člověk, aby si dávala bacha na všechno, my jsme s manželem před několika roky, takhle málem přišly o 200 000,- když jsme kupovaly byt taky jsme káply na realitku podvodnici, ale naštěstí to s ní manžel tak zvládl, že my jsme nakonec o peníze nepřišly a byt jsme získaly, ale poškození byly jiní, no naštěstí paní šla za n ějakou dobu do vězení, protože toho měla na svědomí více, myslím těch podvodů, ale je to hrozný kolik takových ,,lidí,, jestli se jim tak dá říct je, opravdu bez právníka se nic kupovat nedá, tak vám i vaší rodině i přestohle neštěstí přeji Krásné vánoce a věřte boží mlýny melou pomalu, ale jistě na každého jednou dojde, na tu naši paní taky došlo a nepomohlo jí, ani to, že když měla nastoupit do vězení tak raději otěhotněla, jen porodila tak mazala tam kam má, jen zase chudák to dítě, Mějte se fajn a přeji vám jen samé štěstí, Míša.

ODPOVĚDĚT
Vendula K. (KouzelnicekKohoutek) ID 20665, mimibazar.cz/KouzelnicekKohoutek (9.2.2009, 20:06)
Milá Míšo (F) (F) moc díky za milá slova (L) (L) jsou to bídáci na tom světě :-( tak vám přeji ať už nikdy nikoho podobného nepotkáte a sobě přeji to samé (D) Mějte se krásně!!! Vendy+ (X)+ (child8)+ (&)+ (&)

ODPOVĚDĚT
Lenka K. (Lenicka6) ID 93706, mimibazar.cz/lenicka6 (14.12.2008, 14:41)
Vendulko co se stalo?!?! *-) :'(to mě mrzí (F)těšíme se na jaro až začnem stavět naši,tak mě chatička vaše zaujala,ale co to čtu?!?! :-Sco to bylo za svi@ě lidi?! :-@ 8o|.Tak alespoň přeju nádherné (andel) (banky) (stromecek) (L) (hello)Lenka

ODPOVĚDĚT
Vendula K. (KouzelnicekKohoutek) ID 20665, mimibazar.cz/KouzelnicekKohoutek (14.12.2008, 20:39)
Milá Leni (F) (F) jste zlatíčko díky za přání krásných vánoc (banky) (stromecek) (andel) ikdyž pan makléř je bude mít jistě o dost bohatší než my 8o| :-@ tříská se ve mě vztek s lítostí :-| jsem fakt zklamaná jací šmejdi běhají po světě a věřte že do těch dvou byste to neřekla :-( :-( :-( a hlavně já a vůbec celá naše rodina jsem tam byli těch pár dní moooooc šťastní chatičku jsem si přála už 10 let :^) :^) takže si jistě dovedete představit jak mi bylo +o( a Natálka dnes když jsem vkládala chatičkové fotky mi povídá : jé mami to je ta chatička jak mi tam bylo tak krásně no co na to říct :-( jak se to všechno seběhlo jsem před chvílí psala paní tak na to když tak koukněte ať se neopakuji *-) mějte se krásně a (novy rok) (pst) (silvestr) (L) (L) (L) Vendy + (X)+ (child8)+ (&)+ (&)

ODPOVĚDĚT