Odpočinek ;o)
FOTKU MOHOU KOMENTOVAT POUZE REGISTROVANÍ UŽIVATELÉ
Celkem 4 komentáře
Hana L. (bambus) ID 14361, mimibazar.cz/bambus (1.12.2008, 17:10)
Jsi už Elinko úplnej profík,moc ti to sluší |:o) |:o) |:o) |:o) (Y) (hello)

ODPOVĚDĚT
Hana K. (Taneční svět) ID 35152, mimibazar.cz/Tanecnisvet (1.12.2008, 20:43)
Ahojky Haničko (F), Simonko a Filípku (L) (L) (L) (L) (L) Jak se máte? Měli jste doma sněhovou nadílku? My stihli postavit sněhuláčky a pak se nám teplem vytratily :'( :'( :'( A nevypadá, že by napadl nějaký snížek.... :-#
Tak holt jen baletíme a baletíme :-) :-) :-) 10.12. máme velký VÁNOČNÍ KONCERT v divadle, tak mi držte pěstičky, mám 6 x vystoupení, pak pošlu zase nějakou fotečku. (hello) (hello) (hello) (hello) (hello)Hanka, eliška a Dáda (hello) (hello) (hello) (hello) (hello)

ODPOVĚDĚT
Irena D. (CHanel) ID 16955, mimibazar.cz/chanel (30.11.2008, 10:12)
Krásná,dělá balet? (F) (F),moje dcera Teri taky,a je uplně nadšená,chodí do přípravné třídy na Konzervatoři. (F) (F) (clamp) (clamp)

ODPOVĚDĚT
Hana K. (Taneční svět) ID 35152, mimibazar.cz/Tanecnisvet (30.11.2008, 10:40)
Připravujeme se na Vánoční vystoupení. Světlanka ( trenérka), připravila Projekt ALENKA V ŘÍŠI DIVŮ, bude to krásné, jako všechna vystoupení. V létě byla nádherná ŠÍPKOVÁ RŮŽENKA [A]
Jaké to je v té přípravné třídě? Fakt bych to chtěla vidět (F) (F) (F)
My jsme se byli podívat na krásném vysoupení v Kadi, kde vystupovala Soukromá taneční konzervatoř - Taneční centrum Praha - bylo to nádherné, byli jsme všichni unešeni. Uvažuji o této konzervatoři, nechtěla bych Elišku zaměřit pouze na klasický balet, ale na všechen tanec.
Irenko, děkujeme za komentáře k fotečkám a přejeme Vaší malé princezně, aby se jí balet tak líbil, jako naší Elišce (L) (L) (L) (L)
Hanka, Dáda a Eliška (hello) (hello)

ODPOVĚDĚT