Pozóóór jedůůů
...to byla srandička.......
FOTKU MOHOU KOMENTOVAT POUZE REGISTROVANÍ UŽIVATELÉ
Celkem 6 komentářů
Anonymní uživatel (Zrušený účet) ID 82431 (25.11.2008, 18:50)
(clamp) (clamp) (clamp) (clamp) (clamp) (lyzar) (lyzar) (lyzar)teda tobě to jde beruško.....to je príma svezeníčko..Holky moc vás zdravíme,koukám,že si užíváte snížku a to je príma... (koule) (koule) (koule)my byli v neděli bobovat a přišli jsme domů mokrý až hrůza 8-| 8-| 8-|teď jsme marod...skolila nás střevní chřipka,tak mi to tu všechno zvrací a kadí....no není o co stát..tak vás moc zdravíme a přejeme báječný dny plný snížku.... (L) (L) (L) (L) (L) (L) (L) (L) (L) (L) (koule)

ODPOVĚDĚT
Ivana H. (Ivana 80) ID 90265, mimibazar.cz/ivana80 (25.11.2008, 19:46)
Ahoj holky, (hello) (hello) (hello) teď jsme dorazili z pohotovosti, taky jsme marod :'( :'( :'( Terezka má akutní zánět středního ucha a vysoký teploty, taktéž děs 8o| 8o| 8o| a hrůza. Tak Vám přejeme brzké uzdraveníčko a snad nám ten snížek jen tak neroztaje. Zdravíme (L) (L) (L) (L) (L)

ODPOVĚDĚT
Anonymní uživatel (Zrušený účet) ID 82431 (26.11.2008, 22:12)
:'( :'( :'( :'(jéjda holky,tak to mě mrzí,já si s Lůcou tohle užila v jejím jednom roce a to jsme byli i v nemocnici týden...nic moc...pak jsem se naprdla a nechala naočkovat malou třemi dávkami prevenaru a máme klid..a doufám,že i mít budeme..ty ouška jsou hrozný na tohle a ná se pořád ty záněty vracely...tak přejeme moc brzké uzdraveníčko a málo trápeníčka a Terince moc uzdravovacích pusinek... (L) (L) (L) (L) (L) (L) (L) (L) (L) (L)Holky my taky pořád bojujeme se střevní virozou tak jsme na tom podobně..ale snad bude brzy OK a konečně se potkáme...krásný dny holky a perníčky voní až sem....vypadají luxusně.... (zajic) (zajic) (L) (L) (L) (L) (L) (L) (L)

ODPOVĚDĚT
Ivana H. (Ivana 80) ID 90265, mimibazar.cz/ivana80 (27.11.2008, 9:32)
:-) :-) :-)ahoj holky, Terince je už mnohem lépe (F) (F) (F) (F), taky nad tím Prevenarem uvažujeme, no uvidíme, jestli se nám to ještě vrátí. Vy jste s tím leželi v nemocnici? To koukám, nám píchli Peňák a mazali jsme domů, no lepší, já bych se tam zbláznila 8o| 8o| 8o| A Vám už je dobře? Člověk si nevybere, střevní chřipku bych teda taky už nechtěla, na všem je něco, hlavně aby dětičky (X) (X) (X) byly už v pořádku. Jo děkuji za pochvalu na perníčky, dělali jsme je opravdu poprvé, recept jsem našla zde na MMB a jsou opravdu výborné, jen jestli je stihnu ozdobit (zajic), dětičky se mi do nich pořád pouštějí asi je budu muset schovat :-D, tak se mějte krásně a zase nám písněte, ahojky (koule) (koule) (koule) (koule) (koule) (koule) (koule)

ODPOVĚDĚT
Anonymní uživatel (Zrušený účet) ID 82431 (27.11.2008, 14:59)
(hello) (hello) (hello)ahoooj kamarádky naše.... (L) (L) (L)tak to je fantastické,že je vám lépe to penicilin brzyčko zabral...to se máte my jsme holky všechny na penicilin alergické,tak to máme právě o to komplikovanější...a Lucí opravdu ležela s ouškem ve špitále....a to bylo právě před dvěma lety těsně před štědrým dnem (kolednici) (banky) (andel)..pustili nás na prosík 23.12. |:o) |:o) |:o)jinak bych se asi zbláznila..ale co by člověk nadělal,že jo :'( :'(..ale tak všechno se dá,hlavně aby dětičky byly v pořádku....
Jinak perníčky fakt máš úžasné,já právě taky čekám na receptík od kámoše,má takové dobroučké,měkoučké,tak jsem si psala o recept a pak se na ně taky vrhnu... (zajic) (zajic) (zajic) (zajic) (zajic)
Jinak nám už je OK..holky už jsou v pohodě...no a Nati jsem se ptala zda chce jít zítra do školy..ale už to prý smázne celý i se zítřkem.. :-p :-p :-p..Jinak přeji hezký den,ikdyž venku je fakt hnus (dest) (zima) (destnik)..já jsem jen přišla z práce a válela se s holkama u Tv..ale už musím jít aspoň poklidit..a jít s Nati číst a psát..ale je to dneska takový ospalý... |-) |-) |-) |-)tak pá zlatíčka...a písněte (L) (L) (L) (L)

ODPOVĚDĚT
Ivana H. (Ivana 80) ID 90265, mimibazar.cz/ivana80 (27.11.2008, 20:02)
(hello) (hello) (hello) teda Mili, já bych se tam opravdu zbláznila, tak to Tě obdivuju, nenávidím špitály :-@ :-@ :-@, Natinka dělá dobře, co se školou v pátek, to už nemá ani cenu :-) chytrá to holčička. Ještě se chci zeptat Mili, ty už někdě pracuješ? Já se taky chystám a každému to schvaluju, pokud to jde a jsou i nějaký ty hodný babičky, tak jde všechno a v dnešní době jsou korunky potřeba :-) :-) :-)No, holky už mě tady u toho mého cvakání usnuly, tak já pomažu poklidit kuchyň po těch našich čuňátkách a hupsnu na Ordinaci, jsem do ní úplně zblblá. Tak se zatím holky mějte, zítra má být krásně (child1) (child1) (child1), tak užívejte ještě snížku (koule) (koule) (koule) (koule), my už ho asi nestihneme a zase se ozvěte. Dobrou noc a sladké sny (child3) (child3) (child3) (child3) (child3)

na původní příspěvek již bylo v tomto vláknu 5x odpovězeno