Vaneska a Martínek
No nejsou stejný!!!!!!!!
FOTKU MOHOU KOMENTOVAT POUZE REGISTROVANÍ UŽIVATELÉ
Celkem 3 komentáře
Hana K. (Taneční svět) ID 35152, mimibazar.cz/Tanecnisvet (21.11.2008, 11:37)
(L) (L) (L) (L) (L) (L) (L) (L) (L) no, JSOU |:o) |:o) |:o) |:o) |:o)
Ahojky Petruško,
tak tě zdravím z domova :'(, představ si, že jsme přijeli do Prahy na příjem a po hodině nám oznámili, že z technických důvodů ruší operace a jeli jsme domů.... :-@ (6) :^) Další termín mi dali až 26.01.9. stačí ti :-( :-S :-( :-S
No, nic nenadělám, všichni jsme byli na to připraveni, Honza doolenou, mamka, Dáda připravené a teď nic, tak jsem doma. Jsem po horzné angíně, ale už je dobře. V životě jsem tohle nezažila, takové bolesti v krku a 40 horečky, fakt super.
Moc vás všechny zdravíme a malým spoustu (L) (L) (L) (L) (L) (L) (L) Vaneska roste, jako z vodu, viď?
Pa, Hanka (hello) a holky (X) (X)

ODPOVĚDĚT
Lidmila M. (MatouskovaLidka) ID 25287, mimibazar.cz/matouskovalidka (21.11.2008, 1:22)
(hello) Ahojky Petruš (hello) Koukám, že taky ponocuješ ;-) (D) Mně už je trošku líp, tak toho musim trochu využít ;-) (dance) Jinak moc hezká (P) Vaneska je opět jako cukrovíčko, nádherná (zajic) a Martínek takovej super velkej bráška (Y) (Y) (Y) :-) A ta podoba........ :-) (L) (L) (L) (L) Hezký večer, ozvu se Ti asi radši až po víkendu, až budu na 100% ok (L) (child3)

ODPOVĚDĚT
Petra Š. (petrus) ID 12870, mimibazar.cz/petras (21.11.2008, 2:40)
Ahojky (hello), tak to je dobře že je ti líp. Že jsou si ty dva podobný!!!! (Y) (Y) (Y), takže i nakonec já si udělala děti přes kopírák, je to legrační :-D :-D :-D, jsem zvědavá na tvý druhý mimi jak bude vypadat (child5) (child6) (child8) (child9). Po víkendu tě tedy budu někdy očekávat. Pa pa a mějte se krásně už. (mamca) (child5) (hello) (hello) (L) (L)

ODPOVĚDĚT