Tak už ho máme doma! Naše nová kára!
Doufejme že už poslední! Mému tatínkovi se totiž golfky nezamlouvali!
FOTKU MOHOU KOMENTOVAT POUZE REGISTROVANÍ UŽIVATELÉ
Celkem 9 komentářů
Anonymní uživatel (Zrušený účet) ID 82431 (3.12.2008, 18:17)
(hello) (hello) (hello) (hello)ahoooj holky....tak co mamko,už ti to zase doma voní od cukroví????Určitě ano..a já si říkám odkud ta nádherná Vánoční vůně vane (zajic) (zajic) (zajic) (zajic) (zajic) (zajic) (zajic) (C)...Moc vás zdravíme a přejeme poklidný večer v kruhu rodinném.... (mamca) (C)..Já zrovna dopila své (C) a nějak se nemůžu donutit jít aspoň vyluxovat...ale měla bych...tak načerpám sílu a jdu (cinky) (cinky) (cinky) (cinky) (cinky)
Pá a brzy napište... (L) (L) (L) (L) (L) (hello)

ODPOVĚDĚT
Anonymní uživatel (Zrušený účet) ID 82431 (15.11.2008, 19:23)
;-) ;-) ;-) ;-)tak aspoň nejsem sama,která pořád mění kočárky....ale my už máme s kočárkama pomalu odjezdíno.... :'( :'( :'( ale ty máš super káru aluxusní barvičku,tak přeji příjemné poježděníčko a spousty super kilometrů a snad bude tatínek spokojen... ;-) ;-) ;-) ;-)ikdyž chlapi ty kočárky berou z trošku jinýho hlediska než mi maminky... (smich) (smich) (smich) (smich)

ODPOVĚDĚT
Ivana H. (Ivana 80) ID 90265, mimibazar.cz/ivana80 (15.11.2008, 22:38)
Mili, tedy pokud si tedy můžeme tykat alespoň takhle :-) :-) :-), děkuji za pochvalu, a nebudeš mi věřit, zrovna Vámi jsem se doma hájila, že nejsme jediní, kteří kupujou kočárky :-D :-D :-D. A co se týče chlapů, tak ty si vždycky najdou něco, co se jim nelíbí :-@, ale teď máme tatínka spokojeného, jelikož golfky pro něho nebyly to pravé ořechové :-(. Ale i já musím pochválit Vás holky, dnes a denně koukám do Vašeho albíčka, a máte nádherně upravené fotečky, Natalí a Lucí už jsou slečinky (Y) (Y) (Y), to budou mít ti naši taťkové jednou co dělat, to aby si koupili brokovnici a stříleli to ode dveří. Mějte se krásně holky a dobrou noc přejeme (hello) (hello) (hello) (hello)

ODPOVĚDĚT
Anonymní uživatel (Zrušený účet) ID 82431 (16.11.2008, 10:36)
(L) (L) (L)NO JISTĚ ŽE SI MŮŽEME TYKAT TAKŽE AHOJKY JÁ JSEM MILANA (D) (D) (D) (D) (D) (D) JE ZVLÁŠTNÍ,ŽE VENKU SE ANI NEZASTAVÍME,ALE KOLIKRÁT JSEM MĚLA NUTKÁNÍ,ALE TADY JE TO NĚJAK SNAŽŠÍ... ;-) ;-) ;-) ;-)JINAK DĚKUJI ZA POCHVALI IVANKO ,TVOJE PRINCEZNY JSOU FANTASTICKÝ MOC KRÁSNĚ CHODÍ USTROJENÝ A JE VIDĚT ŽE MÁŠ SUPER VKUS....JEŠTĚ ŽE TEN MMB MÁME ŽE JO (smich) (smich) (smich) (smich)JE TO ZÁVISLOST..JINAK KOČÁRKY TO JÁ JSEM ZÁVISLÁK...SICE LUCÍ JE UŽ VELKÁ A JE FAKT,ŽE JAK JSEM ZAČALA ZNOVA PRACOVAT TAK MOC NEJEZDÍME..ALE POŘÁD HO MÁM DOMA...JÁ JSEM SI ZASEDLA NA ZNAČKU JANÉ (K) (K) (K)KTEROU MILUJI TAKŽE SLALOM A TEĎ MÁME CARRERU JSEM MAXIMÁLNĚ SPOKOJENÁ....JE TO OPRAVDU ŠPIČKA MEZI KOČÁRKY..ALE VŽDYŤ SAMA VÍŠ JAKÁ LÁKADLA JSOU NA TRHU TAKŽE SE MUSÍ VYZKOUŠET VŠECHNO ;-) ;-) ;-)KRÁSNÝ DEN HOLKY DNESKA NÁM (dest) TAK ANI NA PROCHÁZKU TO NENÍ... :'(KRÁSNÝ DEN PŘEJÍ SAHANČÁTKA (L) (L) (L)

ODPOVĚDĚT
Ivana H. (Ivana 80) ID 90265, mimibazar.cz/ivana80 (16.11.2008, 11:41)
Ahoj holky :-) :-) :-), tak to máte taky super káru, zrovna Carrera je jeden z nejdražších kočárků, tak to se Lucí jezdí. (X) A co se týče toho potkávání, tak je to oboustranné, jenže já už mám tady s lidma takové zkušenosti :-@ :-@ :-@ že se raději sbalíme a jedeme k babičkám, ale snad se někdy potkáme, i když na hřiště už to asi teď nebude (zima). Děkuji za pochvalu, snažím se holkám nakupovat, ale sama nemám pomalu co na sebe, máš úplnou pravdu :-D :-D :-D, co bychom neudělali pro dětičky. Jinak jsem četla, že jdete dnes na oslavičku, tak si to tam holky užijte, v tomhle počasí se stejně nedá nic dělat (dest). A mi vyrazíme na nákupy, jelikož (vanoce) je za dveřmi a já nemám pořád nic. Tak se jdeme naobědovat, dáme (C) a hurá do města. Mějte se krásně a hezký zbytek víkendu a zítřejšího svátku přejí Hylmarky (hello) (hello) (hello)

ODPOVĚDĚT
Anonymní uživatel (Zrušený účet) ID 82431 (16.11.2008, 18:36)
:-) :-) :-) :-) :-)tak to jste holky měly príma den-jo jo nákupy to taky můžu,ale raději bez (X) (child9)..to je pak o to více hlídání 8-| 8-| 8-| 8-|a člověk s něma nic nekoupí aby o tom nevěděly..... 8o| 8o| 8o| 8o| 8o|
Jinak oslavička byla taková malá,ale pěkná...zrovna jsme dorazilia te´d mě čeká klasický kolotoč...vana (wash) (child2) (wash),večeře (jidlo) (pl) a postýlky (child3) (child3) ^o)....užíjte si upršený den..kdyby aspoň místo toho padal sníh že!! (koule) (koule) (koule) (koule) (koule)...to by bylo lepší...
A s těmi lidmi tady máš taky pravdu +o(..já si raději nikoho nevšímám kdo mě neosloví,obejdeme si naše kolečko (skolak) (skolak) a jdeme domů..ani před barákem nejsme...raději frčíme na zahrádku k dědovi nebo někam jinam ke kámoškám na (C)..mějte se krásně mějte hezký večer a zítřejší volný den...načerpejte mnoho síly do dalších pracovních dnů... (L) (L) (L) (L) (L)

ODPOVĚDĚT
Ivana H. (Ivana 80) ID 90265, mimibazar.cz/ivana80 (16.11.2008, 19:09)
jasně, že na nákupy jedině sami (pack) (pack) (pack), naše Terinka je totiž nepříčetná a já pak z ní taky 8o| 8o| 8o|, ale nic moc jsme nekoupili, ale ledničku tradičně narvali (pl) (pl), děti mají takových hraček, že už člověk ani neví co jim koupit, vždyť to znáš (balicek). Hlavně, že se Vám oslavička zadařila a holky (X) (X) se alespoň vyřádily a za chvilku padnou (child4) a rodiče si tak v klídku můžou otevřít lahvinku, tedy já už se na ni docela těším (D) (D) (D). Ale teď už musím jít taky něco udělat, nebo ze mě bude závislák na MMB :-D jinak to nevidím. Holky tak se mějte taky krásně a užívejte zítřejšího posledního dne volna, snad nám nebude (dest). (hello) (hello) (hello) (hello) (hello) (hello)

na původní příspěvek již bylo v tomto vláknu 5x odpovězeno
Ivana H. (Ivana 80) ID 90265, mimibazar.cz/ivana80 (upraveno 16.11.2008, 7:58)
A ještě něco, to by přeci nebyly mamky, aby nám pořád něco nekupovaly. Lucí s Natalí to vidí taky! Zdravíme Vás rodinko.

ODPOVĚDĚT
Anonymní uživatel (Zrušený účet) ID 82431 (16.11.2008, 10:38)
:-) :-) :-)TO MÁŠ SVATOU PRAVDU KOLIKRÁT SI NIC JÁ NEKOUPÍM,ALE HOLKÁM VŠECHNO A TADY JAK ZAČNU PO VEČER BROUZDAT TAK TO JE LÍTÁ..... ;-) ;-) ;-)PAK SE NESTAČÍM DIVIT....ČLOVĚK BY JIM KOUPIL VŠE TO JE PRAVDA.... ^o) (hello) (hello) (hello)

ODPOVĚDĚT