Kristýnka a Kuba ...
... jsme oba nemocní a řádíme ...
FOTKU MOHOU KOMENTOVAT POUZE REGISTROVANÍ UŽIVATELÉ
Celkem 3 komentáře
Lucie M. (Perchta) ID 64949, mimibazar.cz/perchta (5.11.2008, 13:28)
Ahoj Marti,jak se máte? (F)Koukám,děti jak se milujou :-)u nás je to stále častěji (facky) (hadka) 8-|Týnka roste jako z vody (X)Já už budu v únoru dávat Bertě přihlášku do školky :'(letí to letí....mějte se krásně (jablka) (jablka) (podzim)a pozdravuj (X)a (Z)Lucka s holkama (hello) (hello) (hello)

ODPOVĚDĚT
Martina J. (majirna) ID 41646, mimibazar.cz/majirna (10.11.2008, 19:46)
Ahoj Lucko (flower), máme se fajn. Zlobil mě počítač (nejdeto), každých 5 minut se sám restartoval, tak snad už je to (comp) dobrý. Děti se mají rádi chviličku a potom už se perou +o( +o( +o(. a představ si, že začíná Kristýnka, ach jo .... Letí to úplně šíleně, my už půjdeme s Kubou k zápisu do školy, už je to velikej (Z). Mějte se všichni krásně, písnu ještě přes vzkazy. Martina + (child6) + (Z)

ODPOVĚDĚT
Lucie M. (Perchta) ID 64949, mimibazar.cz/perchta (12.11.2008, 8:41)
Ahoj (F)tak už do školy :-ono jo vlastně,kdyby Viki nebyla listopadová,už by taky šla k zápisu.Je to fofr děsnej 8-|Neumím si představit,že budu mít doma školačku ;-)Viki chodí ve školce na flétnu a měla zakreslit noty...u prvních dvou řádků jsem byla v klidu,pak jsem to chodila rozdejchávat do obyváku :-@Bojím se,že na to nebudu mít nervy 8-| ;-)Ale je hrozně důležitá,že už má dom.úkoly,jako školák (H)A co Kubík ,těší se?To bude k (santa)aktovka,ne?Tak se mějte krásně rodinko a opatrujte se.Lucka a holky (flower) (flower) (flower)

ODPOVĚDĚT