Domažlice 2008
Tak jsme byli zas 1.,ale bylo to fakt nečekaný,VELKÁ RADOST:))))
FOTKU MOHOU KOMENTOVAT POUZE REGISTROVANÍ UŽIVATELÉ
Celkem 12 komentářů
Ivona J. (ivouš) ID 34321 (7.10.2008, 23:09)
|:o) |:o) |:o) gratuluji (clamp) (clamp) (clamp) jak nečekaný? vždyť kam vleze vyhraje ;-) je moc a moc šikovná (child1) a vždy krásně načesaná - vy jste taky moc šikovná (clamp) mějte se krásně a přeji i nadále hodně úspěchů (flower)

ODPOVĚDĚT
Michaela H. (Krystu) ID 58342, mimibazar.cz/krystu (7.10.2008, 23:46)
(L)Ivon,děkujem,ale my to fakt nikdy nečekáme ;-),v gymnastice stačí malá chyba a hned jí to hodí bůh ví kam,ale Natálka je na štěstí zatím taková bojovnice,že se to na těch závodech většinou daří a kolikrát i víc než na tréninku ;-)
Jukla sem se k Vám do albíčka a vy zas děláte pěkné scrapbooky (Y) (clamp) (Y) (clamp) (Y),to zas neumím já a myslím,že se to ani nenaučím 8o| 8o| 8o|Tak se také mějte krásně a děkujem za přání,snad se ještě bude dařit :-p (hello)

ODPOVĚDĚT
Ivona J. (ivouš) ID 34321 (9.10.2008, 16:07)
Tak ty scrapbooky vy by jste se určitě naučila :-), ale já ty účesy
určitě né 8o| :-( na to jsou třeba šikovné ruce (6) :-S a ty já tedy bohužel nemám 8o|
Dařit se jistě bude (cinky), hlavně ať slouží zdravíčko (chripka) (destnik)
Jo a máte v albíčku krásnej dres :-o (Y), chodím ho okukovat, ale může být na gym.takový výstřih? :^)

ODPOVĚDĚT
Michaela H. (Krystu) ID 58342, mimibazar.cz/krystu (9.10.2008, 21:12)
No,jo,teď jsem si toho všimla ;-),našla jsem tam jednu fotečku ze závodů (radost),šikulka (clamp) (clamp) (clamp),takže víte o čem píšete,jako s tím zdravíčkem...Tak ať jim oběma slouží (dance).Jo a mohu se zeptat za jaký oddíl cvičíte?

ODPOVĚDĚT
Ivona J. (ivouš) ID 34321 (10.10.2008, 0:44)
No já za žádnej :-D a Linda - Kampa Praha :-)
A můžu já se zeptat (jestli Vám to nevadí) odkud máte ty dresy? Ty růžové a modré - nikde jsem takové v nabídce neviděla :-S Asi nebudou od nás :^) A ty kamínky do vlasů? :-$ To jsem ale zvědavá :-# (H) Děkuji (L) (F) (F) (F) (hello)

ODPOVĚDĚT
Michaela H. (Krystu) ID 58342, mimibazar.cz/krystu (10.10.2008, 20:31)
No,jasně,že můžete,není to tajné (pst) :-D ;-)Natálka měla už stejnej jako je ten modrej v růžové a ty jsem okoukla :-o u američanek před dvěma lety,ale ty měli Adidasový ;-),ten nám šila jedna paní co šije na krasobruslení a tak se nám líbil,že jsme podle něj nechali ušít u Matsportu i pro družstva v té modré,ale látku jsem si sehnala a kamínky dolepila.A ten co má teď na jednotlivce jsem okoukla v Alfa factoru a látku si také koupila a nechala ušít u Matsportu a zas dozdobila :-pTakže nás vyšel asi tak 3 x laciněji ;-) (smich).No a ty kamínky,když jste z Prahy nejsou problém,mají je v každé prodejně na látky s tanečními potřebami a k nim prodávají specielní lepidlo a tím samým to lepím i do vlásků i na drezy (Y) (Y) (Y) Tak to když Vaše holčička cvičí za Kampu tak asi pojedete příští víkend do Plzně,že?Naty tam byla minulý rok,tak vím,že tam Kampa byla a jako družstva vyhráli (clamp).Pamatuji si na Patricii Trunečkovou,protože jsme z ní byli s manželem úplně unešeni (Y) (Y) (Y).Naty tam zas letos pojede a v neděli nás čeká Bohemka,tak uvidíme jak to dopadna teď (smich).Tak se zatím mějte (hello)Míša

na původní příspěvek již bylo v tomto vláknu 5x odpovězeno
Ivona J. (ivouš) ID 34321 (upraveno 12.10.2008, 1:14)
8o| no já jsem to tušila, že to s těmi dresy nebude jen tak ;-), jste fakt šikulka a moc dobře okukujete :) a ty látky jsou móóóc krásné (tedy celé dresy). Děkuji moc za podrobné info :-$ a ještě - jde to lepidlo pak dobře dolů z těch vlásků? *-)
Do Plzně jedeme, (ale tentokrát to Kampa nevyhraje :^) ) a jak znám Lindu tak v neděli jdem koukat na Bohemku :-)
Vy jezdíte na docela dost závodů, že? To my ne :(. No a Páťa .. ta je moc šikovná, (no jako Natálka :-) ) ale vlastně ani nevím jestli tam Páťa jede, jestli je to i pro její ročník ... *-)
A jak to dopadlo s tím Vaším dresem? Udala jste ho? Napadlo mě, že kdyby jste ho neudala, že by jste ho mohla vzít do Plzně nebo na Bohemku.... :-$ Linda by si ho mohla zkusit (pokud by Vám to samo nevadilo), ale on by jí asi byl velký :-S, ale třeba ne....?!
No tak se mějte krásně (plaz) a nezlobte se, že pořád otravuji :^) (hello) (flower) I.

na původní příspěvek již bylo v tomto vláknu 5x odpovězeno
Michaela H. (Krystu) ID 58342, mimibazar.cz/krystu (12.10.2008, 11:04)
Ivon (hello),vy vůbec neotravujete (L),drez vám sebou vezmu klidně do tý Plzně,tak se u mě hlašte ;-)My si jedem jen tak zazávodit a spíše zkusit těžší věci,Neumíme ještě tolik přeskok a bradla (smich),ale to nevadí každý závod je zkušenost.Závodů máme docela dost.Dělá to asi tak 15 závodů v sezóně.
Z těch vlásků to lepidlo jde dolů po umytí vlásků,někdy to tam lehce zůstane a pak to vyčešu ;-)
Tak se zatím mějte a příští týden v Plzni (hello) (hello) (hello) (L)

na původní příspěvek již bylo v tomto vláknu 5x odpovězeno
Ivona J. (ivouš) ID 34321 (12.10.2008, 18:53)
Míšo, dobrá, tak já se v Plzni přihlásím :-$. Jinak s těmi závody jsme na to stejně - taky budem zkoušet nové věci, tak jsem na to zvědavá *-) a bradla a přeskok i u nás patří ke slabším disciplínám (smich)
Tak zatím děkuji :-$ a mějte se moc hezky (F) (F) (F) (L) (hello) (flower)

na původní příspěvek již bylo v tomto vláknu 5x odpovězeno
Michaela H. (Krystu) ID 58342, mimibazar.cz/krystu (9.10.2008, 21:06)
Myslíte na těch zádech?Jestli jo,tak může na obyčejné závody.Pouze na mistrovství ČR a vyšší soutěže nesmějí být vidět lopatky.Zatím ho má půjčený jedna holčička od nás,ale nevím nevím asi taky bude velký,prý by si ho možná nechali zmenčit,tak uvidíme :-$A Vaše holčička taky cvičí? (cinky)

ODPOVĚDĚT
Ladislava K. (vevey) ID 74972, mimibazar.cz/vevey (5.10.2008, 19:14)
(clamp) (clamp) (clamp)velká gratulace (F) (radost) (radost) (radost)

ODPOVĚDĚT
Michaela H. (Krystu) ID 58342, mimibazar.cz/krystu (5.10.2008, 21:21)
(L) (L) (L)mockrát děkujem (F)

ODPOVĚDĚT