Kubča 9.měsíců-nejvysmátější mimčo
Kubík je hrozně spokojený a hrozný smíšek-to brácha byl pěknej nespavec a řvoun.
FOTKU MOHOU KOMENTOVAT POUZE REGISTROVANÍ UŽIVATELÉ
Celkem 3 komentáře
Kateřina S. (scharkezyova) ID 70535, mimibazar.cz/scharkezyova (8.9.2008, 10:27)
(L) (L) (F) (L) (L)Jéééé, u nás to bylo stejné,Peťa, ten první taky uřvané miminko,Rostík,ten druhý, to byl andílek a teď máme Esterku (child6) a ta je tak něco mezi,pokud ji netrápí prdíky a že nás pořád trápí,tak je to spokojený smíšek [A] (child6) [A] (L) (L) (F) (L) (L) (F) (L) (L) Mějte se moooc hezky (L) (L) (F) (L) (L) (F) (L) (L) (F) (L) (L) (F) (L) (L) (hello) (hello) (mamca)

ODPOVĚDĚT
Petra S. (poikl) ID 10648 (8.9.2008, 10:38)
No Kačko,to si člověk odpočne u toho smíška co,když to porovná s tim prvnim zlobidlem :-) Jinak nemáte recept na to jak mít po dvouch (child5) konečně tu (child6)?Manžel stále básní ještě o hlčičce a já už nechci ani slyšet,protože by to byl stejně zase (child5).Vám se to ale krásně povedlo (clamp) (clamp) (clamp)Přeji ať dětičky krásně rostou a všichni jste O.K. |:o) (F) :-)

ODPOVĚDĚT
Kateřina S. (scharkezyova) ID 70535, mimibazar.cz/scharkezyova (8.9.2008, 11:43)
(Y) (Y) (Y) Je to oddych, to vám řeknu,Peťo...recept nemám...snad jen,že ji máme až po 11 letech (child6),kluci jsou už velcí (Z) (Z)(12 a 15 let). Nám taky všichni tvrdili,že to bude zase stejně kluk (child5),ale my jsme se nedali ;-) ;-) ;-) a máme (child6),tak říkám,že ji máme za odměnu... [A] (child6) [A] ;-) ;-) ;-) Mějte se hezky a třeba se taky jednou povede ta (child6). (L) (L) (L) (L) (L) (L) (L) (hello) (hello) (mamca)

ODPOVĚDĚT