Náš malý pokojíček
paneláková nudlička,ale vylepšili jsme si ho:-)
FOTKU MOHOU KOMENTOVAT POUZE REGISTROVANÍ UŽIVATELÉ
Celkem 5 komentářů
Magda B. (Adgam) ID 15777 (7.7.2008, 18:30)
Moc se vám to povedlo. Je vidět, že pokojíček je dělaný s láskou a přáním, aby se tam malému líbilo. Spousta lidí by ho zaplnila starým nábytkem, ale vy jste mu dali nový kabát a je to opravdu mooooc pěkné. Věřím, že malý je nadšený a krásně se mu tam bydlí. (Y) (Y) (Y) (Y) (Y) (Y) (clamp) (clamp) (clamp)

ODPOVĚDĚT
Kateřina K. (cappuccinka) ID 97824 (7.7.2008, 20:17)
Je strašně nadšený,rybičky a všechno co tam má má moc rád,děkuju za pochvalu (L),jste (child1)

ODPOVĚDĚT
Karolina P. (Samuella) ID 40297, mimibazar.cz/samuella (7.7.2008, 10:31)
Káťo, dívala jsem se teď na vaše fotky pokojíčku, moc pěkně jste to vyřešili, jsou to nápady za pár korun, ale udělají radost, nejen vám, ale hlavně synovi, moc chválím a (clamp) (clamp) (clamp) (clamp) a přeji krásné léto, (child2) (plaz) (jablka) (radost), Kája (C)

ODPOVĚDĚT
Kateřina K. (cappuccinka) ID 97824 (7.7.2008, 11:14)
Děkuju jste strašně milá (L),udělali jsem si ze starého nábytku nový a obrázky jsem dělala ze starých kartonových krabic co zbyly ze stěhování,takže kromě poliček,koberce a postýlky jsme nic nekupovali :-)Je to dělané s láskou a malej z toho má strašnou radost,každou návštěvu nejdřív zatáhne do pokojíčku a povídá, že mu maminka dělala obrázky a má krásný pokojíček,tak se dmu pýchou :-D ;-)
Také jsem vám nakoukla do rodiných,máte krásného chlapečka (L) a koukám,že jste taky človíček tvořivý,tak přeju hodně krásných výrobků a ať vám dělají radost :-)Krásné léto i vám a celé vaší rodince (L)

ODPOVĚDĚT
Karolina P. (Samuella) ID 40297, mimibazar.cz/samuella (8.7.2008, 23:37)
Katko,
i vy jste mi udělala radost, děkuji, :-$, sama dobře vím, že ta dětská radost je nejdůležitější, ale na druhou stranu mne potěší, když mé tvoření ocení i jiná maminka. Samozřejmě nový pokojíček s krásným nábytkem, kde je vše do puntíku sladěno, se snadno chválí, ale mnohem větší umění je to, co jste dokázala vy, z mála udělat hodně, a hlavně když vás syn ví, že to všechno bylo děláno pro něho, s láskou od jeho rodičů (pusa). To moc chválím, (L) (clamp). Mějte se krásně, přeji hodně nápadů a radosti v bytečku a pohodové léto, (jablka) (drink) (plavec) (plaz), Kája

ODPOVĚDĚT