poštovné
mamky,po docela nepříjemné diskuzi mám otázku,když neodhadnete poštovné,ať už víc nebo míň,vracíte rozdíl na poštovném?a naopak,už vám ho někdo vrátil?paní si u mě objednala dvě mikiny a pár triček a pošta 70 kč se jí zdá moc,že 40 max 45 je akorát..
FOTKU MOHOU KOMENTOVAT POUZE REGISTROVANÍ UŽIVATELÉ
Celkem 27 komentářů
Barbora Ž. (barža) ID 275653, mimibazar.cz/barza (3.7.2014, 0:01)
Na mmb se začalo rozmáhat tržnicové smlouvání. Kupující sám navrhuje cenu a dané částky v inzerci přehlíží. Pokud jste měla zadanou částku 70Kč v kolonce POŠTOVNÉ A BALNÉ , tak neustupujte a kupující písněte na zub na fc jako smlouvačku. Prodáte jinému solidnějšímu kupujícímu , co bude s vašimi podmínkami souhlasit bez reptání.

ODPOVĚDĚT
Věra M. (brojara) ID 332555, mimibazar.cz/brojara (2.7.2014, 23:50)
Rozdíl na poštovném nevracím , ani mi ho nikdo nikdy nevrátil. Aby jste ho znala přesně tak by jste musela s balíčkem na váhu a vypočítávat přesně podle poštovní kalkulačky, nebo se zajít zeptat na poštu. No a myslím si že za mikčy a trička je poštovné úměrné možná i nízké , možná i proděláte. No a to jistě nepočítáte balné, jako všichni obchodníci v eshopech a není vůbec nízké ....Myslím že do 45 Kč se nemůžete vejít . Paní Vás asi testuje co vydržíte :-) (L) (L) (L) (L) (L) (F)

ODPOVĚDĚT
Celkem: 22 (zobrazuje se 21-22)<< předchozí 1, 2