S ČÍM BAŠTÍTE ŠPAGETY VY DOSPĚLÍ ?
směs masa ?.....s mletým ? ..............................................
FOTKU MOHOU KOMENTOVAT POUZE REGISTROVANÍ UŽIVATELÉ
Celkem 27 komentářů
Irena P. (iris36) ID 470823 (21.1.2014, 23:20)
Dělám masovo-rajčatovou směs: na cibulku a česnek, dám vyškvařit kostičky špeku, na to mleté hovězí nebo vepřové maso, osmahnout přidat oloupaná rajčata, špetku cukru, sůl, bazalka, pepř - pořádně podusit, nebo v létě dělám zeleninovou směs: Místo masa dám na kostičky osmahnout cuketu nebo lilek a zase rajčata atd. Na to parmazán nebo český eidam

ODPOVĚDĚT
Lenka S. (lenunada) ID 469382, mimibazar.cz/lenunada (21.1.2014, 23:17)
u nás vede boloňská omáčka, dělám s malými obměnami podle receptu tady z MMB,
http://test.bazar-www1-backup.superhosting.cz/recept.php?id=94987

vína dávám max 1 dcl, alkohol se odpaří, takže bez probémů a s oblibou baští i děti.
Zrovna teď jsem ji dodělala na zítra, z kila masa ,-)

ODPOVĚDĚT
Gabriela K. (GabcaK) ID 6002 (21.1.2014, 22:47)
My zase nedáme dopustit na ty s omáčkou ze smetany:
nakrájenou šunku(proužky,kostičky-záleží na vás),množství podle chuti, dám osmahnout na pánev,přidám modrý plísňový sýr,nebo Nivu,nechám ji rozpustit,pak na to naleju smetanu,já dávám celý kelímek modré,nechát to prohřát,zhoustne to a pak omáčku naleju na špágy-kolik chci a pak už se jen cpeme :-)Rychlé a chutné (Y)

ODPOVĚDĚT
Jitka J. (jituleJ) ID 285700, mimibazar.cz/jitulej (22.1.2014, 8:29)
já tam ještě přidám zakysanou smetanu ,aby byla omáčka hustší. (pl)

ODPOVĚDĚT
Jana P. (projani) ID 221034 (21.1.2014, 22:39)
zrovna dnes jsme k večeři měli také "carbonara" (Y) jedli je i děti - až jsem se divila a moc jsme si pochutnali!!! levné, rychlé a hlavně výborné (F)
http://www.recepty.cz/recept/spaghetti-alla-carbonara-po-italsku-17290

ODPOVĚDĚT
Veronika M. (MiTiMa) ID 9170, mimibazar.cz/mitima (21.1.2014, 22:38)
Milujeme špagety Aglio olio, to bych mohla fakt pořád, jinak naše děti s mletým masem (pl)

ODPOVĚDĚT
Petra Č. (Kotlík1) ID 48617, mimibazar.cz/kotlik1 (21.1.2014, 22:29)
A co třeba niva? (pl) (Y)

ODPOVĚDĚT
Denisa K. (Trinity76) ID 62798, mimibazar.cz/trinity76 (21.1.2014, 22:28)
Carbonara (L) Nechat zesklovatět nějakou kvalitní slaninu (shinken speck z Lidlu nebo Penny), na jednu porci takovou vrchovatou hrst špaget, tak 20kostiček slaniny, dva žlottky, sůl, čerstvě mletý pepř, a nastrouhat parmazán(nebo koupit nastrouhaný). Na tu horkou vypraženou slaninu hodit horké uvařené špaget (aldente nejlépe), vypnout, zalít žloutkama ukvedlanýma s parmazánem, pepřem a solí.....Takhle je to origoš po italsku, jedna porce vyjde asi na 20korun a je to luxusní :-)))) Já teda ještě těma špagetama vymatlám misku, kde se rozmíchávaly žloutky s parmazánem. Pokud Vám vadí polosyrové žloutky, tak nechte pánev zapnutou, ale už to není ono, není to tak krémové (F) (F) (F) (F)

ODPOVĚDĚT
Celkem: 27 (zobrazuje se 21-27)<< předchozí 1, 2