směs masa ?.....s mletým ? ..............................................
Irena P. (iris36) ID 470823 (21.1.2014, 23:20) | Dělám masovo-rajčatovou směs: na cibulku a česnek, dám vyškvařit kostičky špeku, na to mleté hovězí nebo vepřové maso, osmahnout přidat oloupaná rajčata, špetku cukru, sůl, bazalka, pepř - pořádně podusit, nebo v létě dělám zeleninovou směs: Místo masa dám na kostičky osmahnout cuketu nebo lilek a zase rajčata atd. Na to parmazán nebo český eidam
ODPOVĚDĚT |
|
![](//img-new.mimibazar.cz/s/bc/0/180504/18/a469382-1525452249.jpg) | Lenka S. (lenunada) ID 469382, mimibazar.cz/lenunada (21.1.2014, 23:17) | u nás vede boloňská omáčka, dělám s malými obměnami podle receptu tady z MMB, http://test.bazar-www1-backup.superhosting.cz/recept.php?id=94987 vína dávám max 1 dcl, alkohol se odpaří, takže bez probémů a s oblibou baští i děti. Zrovna teď jsem ji dodělala na zítra, z kila masa ![,-)](//img-new.mimibazar.cz/h/bc/i/18.gif)
ODPOVĚDĚT |
|
![](//img-new.mimibazar.cz/s/bc/0/091210/10/a6002-1260438265.jpg) | Gabriela K. (GabcaK) ID 6002 (21.1.2014, 22:47) | My zase nedáme dopustit na ty s omáčkou ze smetany: nakrájenou šunku(proužky,kostičky-záleží na vás),množství podle chuti, dám osmahnout na pánev,přidám modrý plísňový sýr,nebo Nivu,nechám ji rozpustit,pak na to naleju smetanu,já dávám celý kelímek modré,nechát to prohřát,zhoustne to a pak omáčku naleju na špágy-kolik chci a pak už se jen cpeme Rychlé a chutné ![(Y)](//img-new.mimibazar.cz/h/bc/i/45.gif)
ODPOVĚDĚT |
![](//img-new.mimibazar.cz/h/bc/i/fo.gif) | ![](//img-new.mimibazar.cz/s/bc/0/100918/18/a285700-1284826038.jpg) | Jitka J. (jituleJ) ID 285700, mimibazar.cz/jitulej (22.1.2014, 8:29) |
já tam ještě přidám zakysanou smetanu ,aby byla omáčka hustší. ![(pl)](//img-new.mimibazar.cz/h/bc/i/34.gif)
ODPOVĚDĚT |
|
![](//img-new.mimibazar.cz/s/bc/0/130430/11/a221034-1367315643.jpg) | Jana P. (projani) ID 221034 (21.1.2014, 22:39) | zrovna dnes jsme k večeři měli také "carbonara" jedli je i děti - až jsem se divila a moc jsme si pochutnali!!! levné, rychlé a hlavně výborné http://www.recepty.cz/recept/spaghetti-alla-carbonara-po-italsku-17290
ODPOVĚDĚT |
|
![](//img-new.mimibazar.cz/s/bc/0/130530/17/a9170-1369928194.jpg) | Veronika M. (MiTiMa) ID 9170, mimibazar.cz/mitima (21.1.2014, 22:38) | Milujeme špagety Aglio olio, to bych mohla fakt pořád, jinak naše děti s mletým masem ![(pl)](//img-new.mimibazar.cz/h/bc/i/34.gif)
ODPOVĚDĚT |
|
![](//img-new.mimibazar.cz/s/bc/0/140613/09/a48617-1402643345.jpg) | Petra Č. (Kotlík1) ID 48617, mimibazar.cz/kotlik1 (21.1.2014, 22:29) | A co třeba niva? ![(Y)](//img-new.mimibazar.cz/h/bc/i/45.gif)
ODPOVĚDĚT |
|
![](//img-new.mimibazar.cz/s/bc/0/150120/09/a62798-1421740808.jpg) | Denisa K. (Trinity76) ID 62798, mimibazar.cz/trinity76 (21.1.2014, 22:28) | Carbonara Nechat zesklovatět nějakou kvalitní slaninu (shinken speck z Lidlu nebo Penny), na jednu porci takovou vrchovatou hrst špaget, tak 20kostiček slaniny, dva žlottky, sůl, čerstvě mletý pepř, a nastrouhat parmazán(nebo koupit nastrouhaný). Na tu horkou vypraženou slaninu hodit horké uvařené špaget (aldente nejlépe), vypnout, zalít žloutkama ukvedlanýma s parmazánem, pepřem a solí.....Takhle je to origoš po italsku, jedna porce vyjde asi na 20korun a je to luxusní ))) Já teda ještě těma špagetama vymatlám misku, kde se rozmíchávaly žloutky s parmazánem. Pokud Vám vadí polosyrové žloutky, tak nechte pánev zapnutou, ale už to není ono, není to tak krémové ![(F)](//img-new.mimibazar.cz/h/bc/i/9.gif)
ODPOVĚDĚT |
|
Celkem: 27 (zobrazuje se 21-27) | << předchozí 1, 2 |