Milé zlaté tetičky
ty neštovice jsou fakt hrozné.... jak mě trápí... a ještě máma s tím natíráním!!! Teploty( naštěstí ) nemám, ale v noci málo spinkám a to jsem jinak vzorný spáč..... mám je úplně všude a pořád víc:-(
FOTKU MOHOU KOMENTOVAT POUZE REGISTROVANÍ UŽIVATELÉ
Celkem 26 komentářů
Kateřina S. (scharkezyova) ID 70535, mimibazar.cz/scharkezyova (20.2.2009, 15:18)
(L) (L) (L) (L) (L) (L) (L) (L)Natálko,posíláme miliony uzdravujících (pusa) (pusa) (pusa) (pusa) (pusa) (pusa) (pusa) (pusa) (pusa) (pusa) (pusa) (pusa) (pusa) a je nám mooc líto,že tě ty neštovice trápí :'( :'( :'( :'( (L) (L) (L) (L) (L) (L) (L) (L) (L)HOLKY,VYDRŽTE...ZA CHVÍLI BUDE LÍP!!!!!!! (snehulak) (snehulak) (snehulak)hezký den (snehulak) (snehulak) (snehulak) (L) (L) (L) (L) (L) (L) (L) (L) (L) (hello) (hello) (mamca)

ODPOVĚDĚT
Zuzana K. (Zuzana69) ID 23314, mimibazar.cz/zuzana69 (20.2.2009, 13:15)
(kocka) (kocka) (kocka)Natynko broučku já s tebou tak cítím :'( :'( :'(je to hrozné vid?náš Ládík je měl i na chodidlech,ani nemohl pořádně chodit (N)přejeme ti s Anitkou at se ti už začnou hojit zlatíčko (kocka) (kocka) (kocka)at máš brzo po nich a můžeš si zase vesele hrát a smát se (L) (L) (L) (L) (K) (K) (K) (K)

ODPOVĚDĚT
Michaela H. (Mischenka) ID 91446, mimibazar.cz/mischenka (20.2.2009, 10:02)
:-S :-S :-S ZLATÍČKO MALÍ (kocka) ANI NEVÍŠ JAK JE NÁM TO LÍTO :'( :'( ŽE MÁŠ TAKOVÉ TRÁPENÍČKO, ZATRACENÝ NEŠTOVICE :-@ :-@ UŽ ABY BYLI PRYČ. A S TIM SPANIM TO UNÁS NENI LEPŠÍ +o( A TO NEŠTOVICE NEMÁME :^) :^) HOLKY MOC NA VÁS MYSLÍME (L) (L) (L) DŽTE SE (Y) (Y) URČO TO ZVLÁDNETE :-) :-) A BUDE JEN DOBŘE. MOC DÍKY ZA MILÉ KOMENTÍKY (L) (L) (L) TO VÍŠ JÁ JSEM Z TOHO TAKY ŠPATNÁ :-| :-| ŽE JE SESTRA PRYČ A NA TAK DLOUHO, ASPOŇ ŽE JE TEN POČÍTAČ A MŮŽEME SI VOLAT :-) :-) MĚJTE KRÁSNÉ DNÍKY (pusa) (pusa) (pusa) (hello)

ODPOVĚDĚT
MICHAELA T. (DA*MI*KA) ID 96815, mimibazar.cz/michaela7 (20.2.2009, 9:04)
:-( :-( JÉ ZLATÍČKO UVIDÍŠ TO PŘEJDE A BUDE LÍP A BUDEŠ UŽ MÍT POKOJ (K) (K) (K) (K) HOLKY DRŽTE SE A MĚJTE KRÁSNÝ VÍKEND (L) (L) (L) (L) A AT JE TO UŽ ZA VÁMA (L) (L) (L)

ODPOVĚDĚT
Renáta F. (Repato) ID 96585, mimibazar.cz/repato (20.2.2009, 8:29)
:'( :'( :'( :'( :'(zlatíčko naše veliký, ani nevíš jak moc nás to mrzí :-| :-| :-|sluníčko kouzelný drž se a mamča taky (cinky) (cinky) (cinky) (L) (L) (L) je to moc nepříjemný pro vás pro obě (L) (L) (L) (L) (L)moc na vás myslíme miláčci naši (pusa) (pusa) (pusa) (pusa) (pusa) (pusa) (pusa) (pusa) (pusa) (pusa) (pusa) (pusa) (hello) (hello) (hello) (hello) (hello)

ODPOVĚDĚT
Petra K. (PetraJager) ID 52983, mimibazar.cz/petrajager (20.2.2009, 8:12)
:'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'(broučku nám to je strašně moc líto :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'(
vime, že ti nemůžeme nijak pomoct, tak aspon ti posíláme strašně moc pusinek na uzdravení (L) (L) (L) (L) (L) (L) (L) (L) (L) (L) (L) (L) (L) (L) (L) (L) (L) (L) (L) (L) (L) (L) (L) (L) (L) (L) (L) (L) (L) (L) (pusa) (pusa) (pusa) (pusa) (pusa) (L) (hello) (hello) (hello)

ODPOVĚDĚT
Celkem: 26 (zobrazuje se 21-26)<< předchozí 1, 2