Odpovědět na inzerát

Nové zboží k prodeji

... skvělá, nápaditá lampa pro dobrou náladu. Výborně se hodí na noční stolek jako dekorace i jako náladové osvětlení. Naše dětská svítidla prochází nejpřísnějšími bezpečnostními testy na světě, abyste si mohli být naprosto jistí, že Vaše dítě je v bezpečí. Vydává příjemné náladové osvětlení. Výrobek byl testován a schválen k používání dětmi. Včetně žárovky LED. Lampu čistěte od prachu prachovkou. Pouze pro použití v interiéru. Snadná údržba, očistěte suchým hadříkem. NOVÉ, originálně balené zboží. Ihned k odeslání !
...................................................

Bezpečnostní upozornění:
Děti jsou mimořádně citlivé, ale není třeba se ničeho bát. Tento výrobek neobsahuje žádné chemikálie, které by mohly ohrozit zdraví Vašeho dítěte.Toto svítidlo má nízké napětí a nemá žádné ostré okraje, malé součástky, horké povrchy, otvory ani háčky. Baterie nejsou přístupné, aby Vaše dítě bylo v bezpečí. Všechny naše přenosné dětské lampy jsou vhodné pro děti od 3 do 14 let.

...................................................

Užitečné informace:
LED žárovka je součástí balení. Životnost diody LED je cca 25 000 hodin. Pozor, všechny kabely mohou představovat nebezpečí uškrcení. Nikdy nedávejte výrobek s kabely do blízkosti dětské postýlky či ohrádky.

...................................................

Doplňující informace:
Žárovka je součástí výrobku, ale v případě potřeby ji můžete vyměnit. Je k dostání jako náhradní díl. Životnost žárovek LED je přibližně 25 000 hodin.

...................................................

Materiál:
polypropylenový plast
................................

▶►▷ V případě dalších dotazů k tomuto zboží mne kdykoliv kontaktujte ☼ baronka-shop@centrum.cz ◁ ◀◀
  • Rozměry: Světelný tok: 200 lm, výška: 23 cm, průměr 15 cm, délka kabelu: 1,8 m, výkon: 3 W
  • Velikost: L
  • Poštovné a balné: Individuální doprava 89; Kč
  • Již odpověděli 3 zájemci
  • (K dispozici může být více kusů.)
cena: 449
Prosím, uvádějte u objednávky kompletní adresu včetně tel. kontaktu, pomůže to přepravci urychlit dodání Vašeho balíku. Děkuji :)

* Takto označená pole jsou povinná
Věc nelze okamžitě rezervovat, již o ni projevil zájem jiný zájemce
*