Odpovědět na inzerát

Použité zboží k prodeji

Značková luxusní košile, v lesklém provedení :-) Zn. PALOMINO C&A, velikost psaná 110, ale spíše o trochu menší :-) Na fotkách ji má dcerka sice jako větší, ale fotky jsou přesně ze 3. narozenin, kdy ještě dcerka nosila velikost 98. Po pár týdnech již košile seděla skvěle a vydržela nám i kus velikosti 110. Určitě přeměřte...! Každé dítě je přeci jen jinak velké :-)

Košile je slušivá, moc hezky šitá, s rukávky do zvonu (rozšíření na konci). Součástí je náhradní knoflíček., pokud byste nějaký ztratily... Efektní límeček.

Halenka není extrémně lesklá, jako na fotkách, odrážel mi to blesk a dělal tak košili ještě lesklejší, než je ve skutečnosti :-)

Materiál 100% polyester.

Nošená, hodí se i na slavnostnější příležitosti. Bez vážnějších vad, nežmolkovatí, ani nemá flíčky, dírky... Pouze je tento materiál náchylnější na zatrhnutí nitek, takže 2-3 místa na koncích rukávků... nafoceno, zakroužkováno... Celkově ale působí stále pěkně, luxusně... :-) Byla všemi obdivována... :-)

celková délka od ramínka dolů cca 37-38cm, délka prostředkem zad (měřeno pod límečkem) cca 37cm, délka rukávku od švu límečku cca 46cm, šířka průramky cca 2x 30-31cm.

****************************************************
POSLEDNÍ DETAILNÍ FOTA - DALŠÍ FOTKY INZERTNÍCH NABÍDEK - KOŠILE/HALENKY V TÉTO VELIKOSTI :-) JIŽ OD 49,- ZA KUS! DETAILNÍ POPISEK, VÍCE FOTEK, ROZMĚRY, NALEZNETE V ALBU, NEBO VÁM NA POŽÁDÁNÍ ZAŠLU... :-)

****************************************************
  • Velikost: 104
  • Značka: C&A
  • Poštovné a balné: 130,- Česká pošta nebo 70,- zasilkovna. (1-3ks drobnější-zabalitelné do 5ti cm na výšku cena = 55-57,- Kč
  • Doposud žádný zájemce
cena: 135

* Takto označená pole jsou povinná
*