Odpovědět na inzerát

Použité zboží k prodeji

Chlapecké. Jako nové, nošené synem na střídačku s dalšími bundami, moc pěkné, TOP stav. Krásná bunda od SCOUT s reflexními prvky. Zapínání je na zip + klopa na suchý zip. Kapuca je odepínací na cvoky. Ve předu jsou dvě funkční kapsy na zip. Bunda má ve vnitř sněžný práh, takže ideální na lyžování, či sáňkování. Rukávy jde regulovat suchými zipy, aby do nich nefoukalo. Reflexní prvky jsou na kapuce, na táhlech u zipů, na rukávech a podél celé bundičky a rukávů ze předu i vzadu. Barva: hnědo-černo-modrá, kostka. Vrchní materiál je 100% polyester (pevný nepromovavý materiál), výplň 100% polyester (vatelín), podšívka 100% polyester - tělo a rukávy (hladká, klouzavá podšívkovina), kapuca (flís).

♥♥♥ SOUKROMÝ PRODEJ ♥♥♥
  • Rozměry: Délka od ramene 48 cm, šířka 2x40 cm, šířka 2x40 cm (dole), délka rukávu od krku 47 cm.
  • Velikost: 110
  • Značka: SCOUT
  • Poštovné a balné: ČP doporučený balíček 99; ČP balíkovna 69; Balíkovna na adresu 99; Zásilkovna na pobočku/Z-Box 79; Kč
  • Doposud žádný zájemce
cena: 275
OSOBNÍ ODBĚR: PRAHA 10-UHŘÍNĚVES a BAKOV NAD JIZEROU...pouze po předešlé dohodě. POŠTOVNÉ...DOPORUČENÝ DOPIS ČP 72 Kč (do 1 kg), ZÁSILKOVNA 79 KČ (do 5 kg), DOPORUČENÝ BALÍČEK ČP 99 KČ (do 2 kg), BALÍKOVNA ČP 65 Kč (do 15 kg)

Inzerent přijímá objednávky pouze od registrovaných uživatelů Mimibazaru (pokud chcete nakupovat, musíte se zaregistrovat nebo přihlásit)