Odpovědět na inzerát

-51%
PRODÁM NOVÉ ZBOŽÍ

Šmoulové 4

Nové zboží k prodeji

DVD obsahuje 6 dílů:

1. SVĚT PODLE ŠMOULAT - Matka příroda se svěří do péče šmoulího dědečka a svou kouzelnou hůlku svěří Natovi. To však nebyl nejlepší nápad a velké trable jsou na obzoru.

2. DOKOTR ŠMOULA - Jeden ze šmoulů se chce za každou cenu stát doktorem. A ostatní se mohou jen pokusit splnit mu jeho přání...

3. ŠMOULÍ PŘEDSTAVENÍ - Poetova nová hra představí Šmoulinku v hlavní roli a všichni ostatní šmoulové se budou moct přetrhnout, aby získali roli jejího partnera.

4. ROZJÍVENÍ ŠMOULOVÉ - Gargamel má další ďábelský plán, který už musí najisto vyjít! Jeho kouzlo má proměnit šmouly na hulváty. Podaří se jim včas odvrátit nebezpečí?

5. NEJOBLÍBENĚJŠÍ ŠMOULA - Šprýmařovy explodující dárkové balíčky byly kouzlem změněny a všechny teď obsahují opravdové dárky. Rázem se z něj stává nejoblíbenější šmoula, což ho notně vyvede z míry.

6. ŠMOULÍ MUZIKA - Zlá čarodějnice chce pomocí kouzelného rohu sebrat hudbu ze všech písní - zejména ze šmoulích. Dokážou šmoulové odolat jejímu plánu?
  • Značka: PLASTOVÝ OBAL
  • Poštovné a balné: ČP doporučené psaní 79; ČP balík na poštu 139; ČP balík do ruky 159; ČP balíkovna 79; Balíkovna na adresu 119; Zásilkovna na pobočku/Z-Box 79; Zásilkovna na adresu 119; Kč
  • Doposud žádný zájemce
cena: 49
Původní cena: 99 Kč

* Takto označená pole jsou povinná
*