Odpovědět na inzerát

PRODÁM NOVÉ ZBOŽÍ

NEKAPAJÍCÍ HRNEČEK- 260 ML

Nové zboží k prodeji

NOVINKA OD CANPOLU, HRNEČEK TEČE JEN KDYŽ DÍTĚ SAJE, DOBŘE SE VYMÝVÁ, DĚTEM SE PIJE LEHCE DÍKY SILIKONOVÉMU VENTILKU. ÚCHYTY UMOŽŇUJÍ DĚTEM SPRÁVNÉ A LEHKÉ DRŽENÍ HRNÍČKU, ÚCHYTY LZE ZAHÁKNOUT NA KOČÁR, HRNEČEK MÁ VÍČKO, KTERÉ ZABRAŇUJE ZNEČIŠTĚNÍ PÍTKA
Nevylévací hrníček se silikonovým ventilem obsahuje nový, modifikovaný těsnící systém, který zabraňuje vytékání tekutiny pokud je hrníček nesen dnem vzhůru nebo je upuštěn.

Návod k použití
Udržujte v čistotě. Před prvním a každým dalším použitím umyjte všechny rozmontované díly hrníčku (hrníček, víčko, ventil) v teplé vodě přípravkem určeným dětem, přelijte vařící vodou. Nepoužívejte v mikrovlné troubě. Husté tekutiny, např. šťávy s kousky ovoce, mohou ucpat otvory ve ventilu. Díky konstrukci ventilu zůstane vždy část tekutiny v hrníčku. Vždy zkontrolujte teplotu pokrmu podávaného dítěti. Před každým použitím zkontrolujte kvalitu výrobku. Při prvních známkách opotřebení nebo poškození již výrobek dále nepoužívejte – vyměňte ho za nový.

Pozor! Důležité pro bezpečnost a zdraví vašeho dítěte! Používejte pouze pod přímým dohledem dospělé osoby. Dlouhodobé sání tekutin může způsobovat vady zubní skloviny. Upozornění! Výrobek není hračka. Všechny díly hrníčku uchovávejte mimo dosah dítěte. Informace o výrobku uchovejte pro případné pozdější použití. Číslo série je uvedeno na obalu.

Nevylévací hrníček s úchyty větší odpovídá požadavkům:
Nařízení Evropského parlamentu a rady 1935/2004/EC – obecné požadavky na materiály a předměty určené pro styk s potravinami,
Směrnici Evropského parlamentu a Rady 2001/95/EC o obecné bezpečnosti výrobků,
Směrnici EU 90/128/EEC, 2002/72/EC a 2007/19/EC
  • Rozměry: BARVA MODRÁ
  • Značka: CANPOL BABIES
  • Již odpověděl jeden zájemce
  • (K dispozici může být více kusů.)
cena: 105

* Takto označená pole jsou povinná
Věc nelze okamžitě rezervovat, již o ni projevil zájem jiný zájemce
*