Odpovědět na inzerát

Nové zboží k prodeji

Skořice způsobuje místní prohřátí tkáně, tím i lokální prokrvení. Je tak zajištěno zrychlené odbourávání tukových buněk. Používáme zejména v místech výskytu tzv. pomerančové kůže. Po důkladné masáži se doporučuje určené partie těla procvičit, protože je tím docíleno důkladnější prokrvení celé oblasti, a tím i rychlejší odbourávání tukových buněk.

Místní zčervenání kůže není na závadu. Látky obsažené ve skořici mohou u citlivějších jedinců vyvolat alergickou reakci. Nikdy neaplikovat na sliznice!

Návod k použití: mléko je určeno k dennímu použití a pro každý typ pleti. Aplikujte na požadovanou oblast důkladným vmasírováním. Pro dosažení maximálního účinku je vhodné oblast také důkladně procvičit. Neaplikujte na sliznice a otevřené rány. Je vhodné nejprve si ověřit zda bude Vaše pokožka tento přípravek dobře snášet.

Originální balení: 200 ml.

Indikace byliny:
* na celulitidu
* netoxický - šetrný pro děti
* bez omezení věkem
* snadná a praktická aplikace
* bez předpisu

Kontraindikace: Nejsou známy případy nežádoucích interakcí na léky či potravinové doplňky. Nejsou známa omezení v době těhotenství, nebo při kojení.

Nežádoucí účinky: nejsou známy případy předávkování. Skořice je značným přírodním alergenem, proto v případě, že je Vaše pokožka vůči přírodním produktům přecitlivělá, proveďte nejprve test kožní snášenlivosti na vnitřní straně zápěstí.
  • Značka: TOPVET
  • Poštovné a balné: 65 Kč
  • Již odpověděl jeden zájemce
cena: 105

* Takto označená pole jsou povinná
Věc nelze okamžitě rezervovat, již o ni projevil zájem jiný zájemce
*