Odpovědět na inzerát

Nové zboží k prodeji

Chladící masážní gel - pozátěžový.
Jednou z aktivních látek tohoto gelu je mentol. Zdrojem mentolu je máta peprná (30-50%). Mentol je využíván k léčbě svalové bolesti pro svoji značnou anestetickou účinnost. Další aktivní látkou je eukalyptová silice. Eukalyptus je rovněž účinný proti bolesti a navíc na pokožku působí chladivě.
Chladící gel je vhodný použít jako pozátěžový. Není vhodné jej použít k večerním masážím u starších lidí, protože sníží svalový tonus následující ráno.

Návod k použití: důkladně vmasírujte do oblastí, které chcete uvolnit a zbavit bolesti. Neaplikujte na sliznice a otevřené rány. Přírodní aktivní látky mohou vyvolat alergickou reakci.

Originální balení: 130ml = 60 Kč
250ml = 99 Kč
500 m= 159,- Kč

Indikace byliny:

* po zátěži
* tlumí bolesti svalů
* snadná a praktická aplikace
* bez předpisu

Kontraindikace: Není vhodné jej používat večer u starších lidí, protože ráno snižuje tonus svalstva. Nejsou známy případy nežádoucích interakcí na léky či potravinové doplňky. Nejsou známa omezení v době těhotenství, nebo při kojení. Při přecitlivělosti na některou složku přípravku použijte jako podpůrný prostředek šišák bajkalský.

Ingredients(INCI): Aqua, Glycerin, Eucalyptus Globulus Oil, Menta Pipperita Oil, Menthol, Camphor, Carbomer, Sodium Hydroxide, Imidazolidinyl Urea, Benzyl Alcohol, Methylchloroisothiazolinone, Methylisothiazolinone
  • Značka: TOPVET
  • Poštovné a balné: 68 Kč
  • Doposud žádný zájemce
cena: 60

* Takto označená pole jsou povinná
*