Odpovědět na inzerát

PRODÁM NOVÉ ZBOŽÍ

Hříšný tanec

Nové zboží k prodeji

Nejúžasnější hudebně-taneční příběh lásky.

Píše se rok 1963. Beatles v USA ještě nejsou ještě známí, tancují se latinskoamerické tance. Do letoviska horského hotelu přichází na prázdninový pobyt 17-ti letá Frances, familiárně nazývaná Baby, spolu s rodiči a starší sestrou Lisou.

Mezi zaměstnanci hotelu pozná Baby úplně jiný tanec, tzv. dirty dancing - nejerotičtější formu partnerského tance. Seznámí se s místním instruktorem Johnym, nejlepším tanečníkem tohoto hříšného tance. Dívka s ním prožije nejen první lásku, ale z "ošklivého káčátka" se promění v sebevědomou mladou ženu a výbornou tanečnici. Zároveň pomůže Johnymu, aby si uvědomil sám sebe.
  • Rozměry: UPOZORNĚNÍ: Jedná se o nové zboží ( nové, nehrané, nevybalené) - proto dvd za nic neměním. poštovné je u každého dvd napsáno ( viz mé podmínky prodeje) pokud si zvolíte poštovné obyčejné - upozorňuji že za ztrátu poštou neručím a náhradu nezasílám !!
  • Poštovné a balné: ČP doporučené psaní 79; ČP balík na poštu 139; ČP balík do ruky 159; ČP balíkovna 79; Balíkovna na adresu 119; Zásilkovna na pobočku/Z-Box 79; Zásilkovna na adresu 119; Kč
  • Již odpověděl jeden zájemce
  • (K dispozici může být více kusů.)
cena: 49

* Takto označená pole jsou povinná
Věc nelze okamžitě rezervovat, již o ni projevil zájem jiný zájemce
*