Odpovědět na inzerát

Nové zboží k prodeji

Dokument mapující fenomenální kariéru krále popu od počátků do nečekaného konce.

Michael Jackson - jaký opravdu byl.

V osobě Michaela Jacksona odešla jedna z největších osobností showbyznysu. Prostřednictvím tohoto dokumentu se stanete svědky jeho kariéry, včetně extra materiálu, kde najdete záběry natočené bezprostředně po jeho úmrtí.

Michael Jackson (1959 - 2009)

Příliš brzy odešel a příliš dlouho trpěl. Ve svých 50 letech měl Michael Jackson za sebou jednu z nejdelších kariér v oblasti showbyznysu. Jeho hudební odkaz je obrovský.

Měl všechny předpoklady k tomu, aby významně ovládl žebříčky světových hitparád: charismatický, okamžitě identifikovatelný hlas, taneční kreace, z nichž přechází zrak, strhující hudební všestrannost a spoustu hvězdné energie.

Měl více hitů, víc než kdy někdo nahrál, prodal více lístků na koncerty, více knih a časopisů než jakýkoliv jiný umělec ve 20. století. Po velkou část své kariéry dokázal bezkonkurenčně ovlivňovat svět mladší generace prostřednictvím svého přispění na poli hudebním a humanitárním.

Prostřednictvím tohoto dokumentu se stanete svědky všech těchto událostí.
  • Poštovné a balné: ČP doporučené psaní 79; ČP balík na poštu 139; ČP balík do ruky 159; ČP balíkovna 79; Balíkovna na adresu 119; Zásilkovna na pobočku/Z-Box 79; Zásilkovna na adresu 119; Kč
  • Doposud žádný zájemce
cena: 59

* Takto označená pole jsou povinná
*