Odpovědět na inzerát

PRODÁM NOVÉ ZBOŽÍ

Broučci 2_číslo 20

Nové zboží k prodeji

Poutníček, který provázel Broučka od narození do dospělosti, zavítal opět do chaloupky pod jalovcem. Rád se tam ze svých cest po kraji vrací. Najde tam vždy dveře otevřené a laskavou pohodu velké rodiny. Děti se na něj těší, protože se pokaždé dovědí něco nového. Poutníček jim vypravuje příběhy dvou slunečních skřítků Skoka a Kuka, kteří se na svých cestách setkávají s dalšími obyvateli paseky a prožijí mnoho nebezpečných situací, ve kterých jim dobří kamarádi vždy pomohou. DVD obsahuje 9 příběhů: 1. Jak Skok a Kuk spadli na paseku (7:33), 2. Jak Skoka a Kuka překvapila povodeň (7:33), 3. Jak Skok a Kuk zachránili mušku (7:32), 4. Jak se Skok ztratil (7:33), 5. Jak hledali Skoka (7:37), 6. Jak se sešli pod červenou muchomůrkou (7:35), 7. Jak Skok a Kuk bojovali (7:36), 8. Jak profesor Chrobák vyléčil Medáka (7:34), 9. Jak Skok a Kuk našli poklad (7:33).
  • Rozměry: UPOZORNĚNÍ: Jedná se o nové zboží ( nové, nehrané, nevybalené) - proto dvd za nic neměním. poštovné je u každého dvd napsáno ( viz mé podmínky prodeje) pokud si zvolíte poštovné obyčejné - upozorňuji že za ztrátu poštou neručím a náhradu nezasílám !
  • Značka: PAPÍROVÝ OBAL
  • Poštovné a balné: ČP doporučené psaní 79; ČP balík na poštu 139; ČP balík do ruky 159; ČP balíkovna 79; Balíkovna na adresu 119; Zásilkovna na pobočku/Z-Box 79; Zásilkovna na adresu 119; Kč
  • Doposud žádný zájemce
cena: 49

* Takto označená pole jsou povinná
*