Odpovědět na inzerát

Použité zboží k prodeji

Typ: Reima Reach, modrá se zimní krajinou
Délka od ramene dolu po konec nohavice:
vel. 92 - 83 cm
vel. 110 - 98 cm
- voděodolná, nepromokavá, vodní sloupec 10 000
- prodyšnost více jak 7 000
- je doporučena až do -20 stupňů
- reflexní prvky

Dětská sněhová kombinéza Reimatec s funkčními detaily pro snowsport. Spousta kapes a možností nastavení. Nepromokavá a prodyšná. Rovný střih.

Tato nepromokavá dětská sněhová kombinéza Reimatec je vybavena zatavenými švy, které brání promočení. Má také odolné výztuhy na lemech pro dlouhodobé používání. Tato funkční konstrukce je vyrobena z větruodolného a prodyšného, částečně recyklovaného materiálu a udrží vaše mladé hvězdy sjezdovek v teple a suchu, aniž by se potily. Má hladkou polyesterovou podšívku, která usnadňuje oblékání. Rovný střih lze upravit v pase pro přiléhavější střih. Vše završují nastavitelné manžety a vnitřní manžety z lycry pro větší teplo. Odnímatelná a nastavitelná kapuce nejen chrání před chladným větrem, ale je bezpečná i při hře venku. Připevňuje se pomocí knoflíků, takže ji lze snadno sundat, pokud se o něco zachytí. Dvě kapsy na zip, kapsa na skipas na rukávu a reflexní detaily dotvářejí styl k dokonalosti. Materiál této elegantní jednodílné bundy odpuzuje špínu, ale když ji potřebujete vyprat, můžete ji sušit i v sušičce. Jedná se o výrobek s označením bluesign®. Všechny součásti tohoto výrobku splňují kritéria bluesign®: nejvyšší úroveň bezpečnosti pro spotřebitele, výroba s minimálním dopadem na lidi a životní prostředí, odpovědné využívání zdrojů.

Vodotěsnost
Zůstaňte v suchu po celý den i ve velmi vlhkých podmínkách
Nepromokavá tkanina je vynikající pro velmi vlhké prostředí: aktivní hry a život venku v silném dešti nebo mokrém sněhu.
Vodní sloupec přes 10 000 mm

Hřejivá izolace
Pro pohod
  • Velikost: 110
  • Značka: Reima
  • Doposud žádný zájemce
cena: 2 700

* Takto označená pole jsou povinná
*