Odpovědět na inzerát

Nové zboží k prodeji

Jako peříčko lehoučké letní Fairtrade šatičky áčkového střihu od Hooligans Kids. Spodní část je z biobavlny potištěné africkými motivy. Horní část zdobí malé slůně. Co víc si na léto přát.

Barva: přírodní bílá – potisk, šedá, oranžová
Materiál: 100% africká biobavlna

Totální výprodej.
Vše se slevou 60%.
Platí do vyprodání zásob.

Fairtrade Oblečení pro Děti: Proč Je Skvělou Volbou pro Vaše Dítě

Africká společnost Hooligans Kids přináší módní revoluci

V dnešním světě, kde je udržitelnost a etická výroba stále důležitější, se mnoho rodičů rozhoduje pro Fairtrade oblečení pro své děti. Jednou z inspirativních společností, která přináší tuto módní revoluci, je Hooligans Kids z jihoafrického Durbanu. Tato společnost se zaměřuje na výrobu kvalitního dětského oblečení z biobavlny, a to vše v souladu s principy Fairtrade.

Co je Fairtrade a proč na tom záleží?

Fairtrade je systém, který zajišťuje spravedlivé obchodní podmínky pro výrobce v rozvojových zemích. To znamená, že pracovníci dostávají spravedlivou mzdu, pracují v bezpečných podmínkách a mají přístup k důležitým sociálním výhodám. Když kupujete Fairtrade oblečení, podporujete tyto zásady a přispíváte k lepšímu životu pro výrobce i jejich rodiny.

Výhody biobavlny pro děti

Biobavlna je pěstována bez použití syntetických pesticidů a hnojiv, což znamená, že je šetrnější k životnímu prostředí i k citlivé dětské pokožce. Dětské oblečení z biobavlny je měkké, prodyšné a hypoalergenní, což minimalizuje riziko podráždění pokožky. Hooligans Kids se specializuje na oblečení z biobavlny, čímž zajišťuje, že vaše dítě bude nosit oblečení, které je bezpečné a pohodlné.
  • Značka: Hooligans Kids
  • Poštovné a balné: PPL 110; Zásilkovna na pobočku/Z-Box 80; Kč
  • Doposud žádný zájemce
cena: 248
Původní cena: 620 Kč

* Takto označená pole jsou povinná
*