Odpovědět na inzerát

PRODÁM NOVÉ ZBOŽÍ

Multi Box na svačinu MINNIE

Nové zboží k prodeji

Originální a praktický box na svačinu s více přihrádkami, který si děti mohou s sebou vzít do školy, na hřiště nebo třeba na výlet.

Multi box je vyroben z odolného materiálu, vydrží náhodné pády a nárazy při každodenním používání. Tři oddělené přihrádky jsou ideálním řešením pro svačinu o více chodech, které chcete uchovávat zvlášť. V jedné komoře můžete skladovat zdravou zeleninu či ovoce, do druhé připravíte chutný sendvič a do třetí schováte dětem něco dobrého na zub.

Box je zdoben atraktivními motivy, děti si ho tak zamilují a rády si ho budou brát všude s sebou. Multi box je vhodný nejen pro ukládání jídla, poslouží i pro úschovu drobných hraček a malých dětských pokladů.

Rozměr: 18,5 x 13,5 x 6 cm

Výhody:
* Odolný materiál
* Dekorace na víku
* Neobsahuje BPA
* Oficiální licence

V MÉM E-SHOPU mimimarket.cz NAJDETE VELKÝ VÝBĚR ŠKOLNÍCH POTŘEB, SKLAD NEUSTÁLE DOPLŇUJI.
  • Značka: STOR
  • Poštovné a balné: ČP balíkovna 65; Balíkovna na adresu 95; Osobně 0; GLS 89; GLS Parcelshop 49; Zásilkovna na pobočku/Z-Box 79; Kč
  • Doposud žádný zájemce
cena: 166
Veškeré zboží je IHNED SKLADEM a odesílám ho max. následující pracovní den. Způsob doručení prosím volte při objednávání. V e-shopu mimimarket.cz najdete dalších cca 40 tisíc hraček, puzzlí, potřeb pro děti a ložního textilu.

* Takto označená pole jsou povinná
*