Odpovědět na inzerát

Použité zboží k prodeji

Prodám příslušenství po robotu Kenwood Prospero KM28. Použito párkrát, PC byla 1550 Kč. Příslušenství je kompatibilní s roboty s označením KM2xx a KHC29.

Snadno namelete maso, ryby, zeleninu, a dokonce i slupky z ovoce; stačí připojit nástavec na mletí masa a potravin ke kuchyňskému robotu Prospero+ Compact. Vytvořte si vlastní domácí hamburgery a placičky – je to ideální pro experimentování s kombinacemi chutí, které si každý zamiluje. Tento vysoce výkonný mlýnek na maso obsahuje dvě síta, která vám pomohou připravit různé pokrmy.

Tento mlýnek na maso je vyroben z odolného kovového těla a šroubovice. Ochutnejte ty nejlepší domácí karbanátky a placičky, jaké jste kdy měli. Kromě toho si vychutnejte širokou škálu pokrmů, které snadno připravíte díky vyměnitelným středním a hrubým sítům.

Skvěle navržené pro bezproblémové připojení ke kuchyňskému robotu Prospero+ Compact. Práce s tímto přídavným mlýnkem na maso je velmi intuitivní a jednoduchá. Součástí balení je pěchovadlo, které vám ochrání prsty, zatímco se budete soustředit na přípravu lahodných pokrmů s dokonale namletou strukturou masa.
  • Značka: Kenwood
  • Poštovné a balné: ČP doporučené psaní 79; ČP balík na poštu 130; ČP balík do ruky 150; ČP balíkovna 39; Balíkovna na adresu 99; PPL 80; PPL Parcelshop 55; Kč
  • Doposud žádný zájemce
cena: 495
Původní cena: 1 250 Kč

* Takto označená pole jsou povinná
*