Odpovědět na inzerát

PRODÁM NOVÉ ZBOŽÍ

Mojo Klíčenka Veverka

Nové zboží k prodeji

Tento přívěsek na klíče, je vyroben z PVC bez ftalátů a kovu. Díky této klíčence si můžete vzít své malé zvířátko opravdu všude.

Tato realistická figurka zvířete může dětem dopomoci poznávat skutečné vlastnosti a charakter její předlohy. Každý produkt je přísně testován dle široké řady mezinárodních standardů. Figurky jsou ručně malovány.

Rozměr: 4x1,5x5 cm
Věk: 3+
Materiál: PVC bez ftalátů, kov

Hlavní vlastnosti:
* ručně malované figurky
* věrohodné detaily i zbarvení
* vyrobeno z PVC bez ftalátů


Firma Mojo Limited, která se od svého založení v roce 2009 věnuje návrhům a výrobě figurek zvířat pro herní, ale i sběratelské účely. Díky prémiové kvalitě s těmito produkty firma brzy slavila úspěch a etablovala se mezi nejvýznamnější výrobce figurek zvířat, své produkty dnes nabízí již ve čtyřiceti zemích. Každý rok jsou kolekce jejích výrobků inovovány a rozšiřovány, a to v aktivní spolupráci s dokumentaristy i komunitou nadšených sběratelů. Stále se tak posouvá laťka kvality a designu, aby figurky potěšily děti i sběratele a plnily ambice vyrábět nejkvalitnější modely.
  • Značka: MOJO
  • Poštovné a balné: ČP balík na poštu 95; ČP balík do ruky 109; ČP balíkovna 69; GLS 89; GLS Parcelshop 49; PPL 119; PPL Parcelshop 89; Zásilkovna na pobočku/Z-Box 79; Kč
  • Doposud žádný zájemce
cena: 91
VEŠKERÉ ZBOŽÍ JE IHNED SKLADEM, BALÍČKY ODESÍLÁM KAŽDÝ DEN (Českou poštou nebo GLS). ZPŮSOB DORUČENÍ PROSÍM VOLTE PŘI OBJEDNÁVÁNÍ.

* Takto označená pole jsou povinná
*