Odpovědět na inzerát

Nové zboží k prodeji

Povlečení z mikroplyše je velmi příjemné a hřejivé. V chladném období si jistě nalezne u Vás v ložnici své místo. V nabídce máme oblíbené desény, z kterých si vybere každý.

Složení povlečení: 100% polyester - mikroplyš
Rozměr povlečení: 140x200, 70x90cm
Teplota praní: 40°
Barva: smetanová, hnědá, béžová, šedá

Použité materiály
Povlečení z mikroplyše se skládá u jemného polyesterového mikrovlákna, kterému se také říká mikroplyš nebo mikroflanel. Díky použitým mikrovláknům povlečení dýchá a je velmi hřejivé.

Zapínání u povlečení
Povlečení je vyrobeno se zipovým uzávěrem.

Kde povlečení z mikroplyše použít?
Mikroplyšové povlečení doporučujeme používat v zimním období, kdy teplota v ložnici klesá pod 20 stupňů Celsia. Mimo toto období je vhodné i pro použití v chalupách a chladných ložnicích.

Údržba povlečení
Než povlečení vyperete, ověřte si, na jakou teplotu se může prát. Dbejte pokynů na našité textilní etiketě výrobku. Sušit povlečení nedoporučujeme v automatické sušičce.
  • Značka: Universal Design
  • Poštovné a balné: ČP balíkovna 65; Balíkovna na adresu 95; Osobně 0; GLS 89; GLS Parcelshop 49; Zásilkovna na pobočku/Z-Box 79; Kč
  • Doposud žádný zájemce
cena: 599
Veškeré zboží je IHNED SKLADEM a odesílám ho max. následující pracovní den (pošta a GLS). V e-shopu mimimarket.cz najdete dalších cca 40 tisíc hraček, puzzlí, potřeb pro děti a ložního textilu.

* Takto označená pole jsou povinná
*