Odpovědět na inzerát

Nové zboží k prodeji

Cena je uvedena za 1 ks.

Jste unaveni z nekonečného kolotoče stresu a tlaku? Představte si, že máte kouzelný klíč k okamžité úlevě od všeho, co vás tíží. Schylling NeeDoh Mačkací antistresový míček je přesně to, co potřebujete. Nejenže je nádherně navržený v krásném mramorovém motivu ale skrývá v sobě moc transformovat váš každodenní stres na momenty čisté radosti a uvolnění. Každý balónek je naplněn speciální super měkkou směsí, která je stvořena k mačkání, tahání a rozbíjení podle vašeho přání, a přitom se vždy dokáže vrátit do svého původního tvaru. Je to jako mít nekonečnou zásobu jemně mramorovaných míčků, které vás nikdy nezklamou.

Už si představujete, jak tento mačkací míček mizí ve vašich rukou, zatímco veškerý stres a napětí se rozplývá do vzduchu? Schylling Marbleez NeeDoh není jen hračkou, je vaším osobním oddechovým časem, kdykoli a kdekoli. Navíc, s více než 150 miliony zhlédnutí na TikTok, tyto míčky jsou ověřeným hitem, který zaujal srdce dětí i dospělých po celém světě. Začněte transformovat stres na radost.

Rozměry balení: 14,99x14,48x21,49 cm
Rozměry: 6,35x6,35x6,35 cm
Materiál: jiný materiál
Věk: 3+

Hlavní vlastnosti:
* vhodné pro osoby s ADD, ADHD, OCD, autismem a úzkostí
* podporuje soustředěnost a pozornost
* antistresový míček i hračka
* ideální na cesty
* vhodné od 3 let
  • Značka: Schylling
  • Poštovné a balné: ČP balík na poštu 95; ČP balík do ruky 109; ČP balíkovna 69; Osobně 0; GLS 89; GLS Parcelshop 49; PPL 119; PPL Parcelshop 89; Zásilkovna na pobočku/Z-Box 79; Kč
  • Doposud žádný zájemce
cena: 103
Veškeré zboží je IHNED SKLADEM a odesílám ho max. následující pracovní den. Způsob doručení prosím volte při objednávání. V e-shopu mimimarket.cz najdete dalších cca 40 tisíc hraček, puzzlí, potřeb pro děti a ložního textilu.

* Takto označená pole jsou povinná
*