Odpovědět na inzerát

Nové zboží k prodeji

Tato série dřevěných hraček 3D puzzlí Woodcraft construction kit je určena především pro pány kluky a jejich tatínky, kteří se rádi se svými dětmi vracejí do svého dětství. Jde spíše o středně těžké 3D puzzle dřevěných plachetnic, historických korábů, ale i moderních luxusních jachet nebo ponorek, bitevních křižníků či letadlových lodí, včetně letadel , to vše z krásného dřeva, ať už přírodního nebo barevného. Historické lodě jsou navíc doplněny přiloženými plachtami a lany, které dokreslují dokonalost dřevěné hračky.

Dřevěné 3D puzzle – dřevěné skládačky jsou vyrobeny z 3 mm nebo 5 mm silné kvalitní překližky a jsou dodávány v nesloženém tvaru, balené ve fólii. Jednotlivé díly z dřevěné překližky jednoduše vymáčknete a dle přiloženého návodu skládáte krásné plnohodnotné dřevěné hračky. Dětem se tak rozvíjí jejich myšlení, jemná motorika a představivost. Dřevěné 3D puzzle nemusíte lepit lepidlem, pak je lze kdykoliv rozložit a znovu složit. Doporučujeme si proto ponechat návod ke stavbě. Přírodní dřevěné 3D puzzle si mohou děti také sami vybarvit podle své fantazie. Tyto dřevěné hračky – dřevěné 3D puzzle jsou určeny dětem od 3 let a splňují všechny normy EU.

Postup skládání:
1. Najděte páry čísel na nákresech.
2. Jednotlivé části vytlačujte v průběhu skládání. V případě nutnosti hrany vyhlaďte brusným papírem.
3. Složte části označené stejným číslem. Pro správné umístění použijte ilustraci na obalu.
4. K trvalejšímu pevnému spojení použijte lepidlo na dřevo (není součástí výrobku). Dřevěné 3D puzzle můžete vybarvit (barva není součástí výrobku).

Upozornění: Není vhodné pro děti do 3 let, protože obsahuje malé součásti.

Rozměry po sestavení: 16x36x7 cm
Věk: 8+
Materiál: přírodní dřevo
Obtížnost: střední
  • Značka: Woodcraft
  • Poštovné a balné: ČP balíkovna 65; Balíkovna na adresu 95; Osobně 0; GLS 89; GLS Parcelshop 49; PPL 79; PPL Parcelshop 49; Zásilkovna na pobočku/Z-Box 79; Kč
  • Doposud žádný zájemce
cena: 203
Veškeré zboží je IHNED SKLADEM a odesílám ho max. následující pracovní den (pošta a GLS). V e-shopu mimimarket.cz najdete dalších cca 40 tisíc hraček, puzzlí, potřeb pro děti a ložního textilu.

* Takto označená pole jsou povinná
*