Odpovědět na inzerát

Nové zboží k prodeji

Model autíčka Hot Rod Furious Mouse má dvojí funkci motoru: pružinový motor můžete natočit šesti plnými otáčkami ráčnového klíče umístěného na podvozku modelu autíčka, nebo můžete Hot Rod jednoduše natáhnout po rovné ploše, pak ho pustit a sledovat, jak se autíčko rozjíždí, jako u každé hračky s natahovacími motory. Otáčejte předními koly Hot Rodu doleva nebo doprava, abyste mohli ladně zatáčet, nebo se prohánět po rovince. Mezi další detaily modelu patří realistické měřítko, nádherné detaily motoru a interiéru a dvojité dveře s mechanismem zámku a kliky.

Stavebnice Hot Rod Furious Mouse obsahuje 207 dílků a je zařazena do jednoduché úrovně. Jednoduše vyndejte dílky z laserem řezaných desek a pak je zacvakněte podle našeho ilustrovaného návodu krok za krokem. I začínající stavitelé modelů by měli být schopni sestavit tento model autíčka pro kutily za 4 hodiny nebo méně a pak si užívat hodiny hraní.

K sestavení nepotřebujete lepidlo ani speciální nářadí, vše potřebné je přímo v krabici.

Rozměr modelu: 18,5x7,5x12 cm
Materiál: dřevo
Obtížnost: střední
Doba sestavení: 4-5 hodin
207 precizně vyřezaných dílků
Dvojí možnost pohonu motoru
Jednoduchá obtížnost sestavení
Drobné mechanické detaily

V ESHOPU MIMIMARKET NAJDETE PRODUKTOVÉ VIDEO
  • Značka: UGEARS
  • Poštovné a balné: ČP balík na poštu 95; ČP balík do ruky 109; ČP balíkovna 69; Osobně 0; GLS 89; GLS Parcelshop 49; PPL 119; PPL Parcelshop 89; Zásilkovna na pobočku/Z-Box 79; Kč
  • Doposud žádný zájemce
cena: 743
Veškeré zboží je IHNED SKLADEM a odesílám ho max. následující pracovní den. Způsob doručení prosím volte při objednávání. V e-shopu mimimarket.cz najdete dalších cca 40 tisíc hraček, puzzlí, potřeb pro děti a ložního textilu.

* Takto označená pole jsou povinná
*