Odpovědět na inzerát

Použité zboží k prodeji

Nabízíme k prodeji rodinný dům se zahradou, který se nachází na okraji města Plánice. Je vhodný pro velkou rodinu, nebo jako vícegenerační.

Dům je podsklepený, má prádelnu, kotelnu s plynovým kotlem (lze nahradit kotlem na tuhá paliva), garáž, balkón a půdu.

V 1. NP je byt o dispozici 2+1, koupelna, WC, spíž, schodiště do sklepa a schodiště do 1. patra. V roce 2018 proběhla rekonstrukce kuchyně, kde je nová kuchyňská linka s vestavěnými spotřebiči (sporák, trouba, mikrovlnná trouba, lednice a myčka). Samozřejmostí jsou nové elektrické rozvody, odpady a rozvody vody. Rekonstrukcí prošla i koupelna se sprchovým koutem a WC. Všechny místnosti jsou světlé a slunné.

Druhé patro bylo vybudováno později z půdního prostoru rozšířením půdorysné plochy postavené na podpěrných sloupech směrem do zahrady. Vznikl tak byt 3+1. Za koupelnou a kuchyní jsou komory. Z chodby je vstup na balkón.
Dům je napojen na městský vodovod, elektrickou síť, plynovou přípojku a vlastní jímku. V blízké budoucnosti bude dům připojen na městskou kanalizaci.

Na zahradě jsou ovocné stromy, záhony, příprava pro bazén (průměr 4,6 m).

V ceně domu je kuchyňská linka se spotřebiči, případně částečné vybavení nábytkem.
Plánice je město s dobrou občanskou vybaveností: lékař, obchody, služby, MŠ, ZŠ, sportovní hřiště, autobusové spoje do Klatov, Sušice, Horažďovic i Plzně.

Plocha pozemku 748 m2, z toho 134 m2 je zastavěných.


Prodáváme s realitní kanceláří, na kterou v případě zájmu pošlu odkaz.
  • Doposud žádný zájemce
cena: 4 890 000
Původní cena: 5 700 000 Kč

* Takto označená pole jsou povinná
*