Odpovědět na inzerát

Použité zboží k prodeji

JIL SANDER No.4 for Women Eau De Parfum Spray 3.4oz 100ml
Jil Sander No.4 je elegantní květinovou vůní obohacenou o nezapomenutelné aroma různých dřev. Je to vůně spíše vřelá až spalující, hodí se tedy ideálně do chladnějších dní podzimu i zimy.
Zahalte se do hřejivého šálu protkaného dřevitými notami s vůní parfémované vody pro ženy Jil Sander No.4, vůní, která byla uvedena na trh v roce 1990. Vůně, jež nezapře svůj hřejivý charakter, je ideálním doplňkem do chladnějších podzimních a zimních dnů. Parfémovaná voda je vytvořena pro ženu, která chce vyniknout v davu a která chce ještě více prohloubit svou krásu a ženskost. Spojení dřeva a květin je tak magické, až se vám bude tajit dech. Objevte i vy kouzlo této vůně.
Staňte se královnou každého okamžiku s parfémovanou vodou, která se probouzí květinovými akordy v čele s něžným aromatem růže a vůní galbanum. Na vlně květinových tónů vás unese také samotné srdce, které je až po okraj naplněno čerstvými květinami. Vůni jasmínu, jemné fialky a karafiátu doplňuje vůně ylang-ylang, pelyňku a myrhy. Základní tóny patří především vůni dřeva, santalové dřevo se snoubí s aromatem cedru, pačuli, prosluněného jantaru a mechu. Sladká tečka na závěr? Vůně zlatavého medu a lahodné vanilky. Objevte vůni, se kterou se budete cítit sama sebou, vůni parfémované vody Jil Sander No.4.
  • Rozměry: 100 ml
  • Značka: jil sander
  • Poštovné a balné: ČP doporučený balíček 80; Kč
  • Doposud žádný zájemce
cena: 940
Původní cena: 1 540 Kč

* Takto označená pole jsou povinná
*