Odpovědět na inzerát

Nové zboží k prodeji

SPORT WINTER TIGHT PERFORMANCE BLACK RUNNING MEN , 91%polyester + 9% elastan, pánské, uvedená velikost XL , boční délka 101cm, pas 41-49cm, reflexní logo, vzadu kapsička na zip, dole na nohavicích zipy, barva černá..
Zlepšete svůj běžecký trénink s těmito pánskými zimními běžeckými legínami od společnosti ASICS. Tyto hřejivé běžecké kalhoty jsou vyrobeny ze super měkké a prodyšné tkaniny pro maximální pohodlí při každém kroku a každé sportovní výzvě. Elastická tkanina má vynikající vlastnosti pro odvod vlhkosti, aby vás při běhu udržela v teple a suchu.
Ploché švy zabraňují jakémukoli tření a plochý elastický pas se stahovací šňůrkou umožňuje nastavit kalhoty podle vašeho pohodlí. Se zipy u kotníků pro snadné oblékání a svlékání.
Ideální pro venkovní tréninky. Tyto legíny ASICS mají také skrytou kapsu na cennosti. Toto sportovní oblečení vás nikdy nezklame.
Kartáčovaný materiál chrání před větrem a chladem
Nastavitelná šňůrka v pase
Zipy u kotníků
Nejméně 50 % hlavního materiálu tohoto oděvu je vyrobeno z recyklovaného polyesteru
Materiál : 91 % polyester, 9 % elastan
Barva : PERFORMANCE BLACK

Běžecké kalhoty jsou vyrobeny z měkkého, pružného materiálu, který má vlastnosti regulující vlhkost. Šňůrka v pase zajišťuje dokonalé přizpůsobení, zatímco skrytá kapsa slouží k uložení menších nezbytností. Kromě toho jsou na přední straně opatřeny reflexním logem Asics pro lepší viditelnost za zhoršených světelných podmínek.
  • Velikost: XL
  • Značka: ASICS
  • Poštovné a balné: ČP doporučené psaní 82; ČP balíkovna 40; Zásilkovna na pobočku/Z-Box 80; Kč
  • Doposud žádný zájemce
cena: 499
MAMINKY, NAKOUKNĚTE I DO ALBA, POKUD NENÍ U INZERÁTU UVEDENO JINAK, PŘI KOUPI VÍCE VĚCÍ - PO ODKLIKNUTÍ DVOU INZERÁTŮ JE POŠTOVNÉ POLOVIČNÍ A U TŘÍ A VÍCE, ZCELA ZDARMA !!!

* Takto označená pole jsou povinná
*