Odpovědět na inzerát

Použité zboží k prodeji

Fešácký tvídový zimní kabátek od zn. Next, vel. 74 (6-9 měs.). Dvojí zapínání, na zip a na patentky, vpředu čtyři kapsičky. Celý kabátek je uvnitř hojně zateplený vatelínem a je vodorovně prošitý v pruzích, což tvoří buřtíky. Podšívka je z hřejivého vínového fleecu (jemňoučká, příjemná na dotek). Kapuce je napevno přišitá ke kabátku, rukávky jsou zakončeny volně. Kabátek je důstojný a elegantní, na miminku vypadá roztomile. Top stav, čistý, neopraný jako nový. Připravený k okamžitému odeslání. Podívejte se i na další mé nabídky, nabízím pěkné oblečení za zlomek původní ceny. Spousta oblečení je jako nová. Lze je různě ladit a kombinovat mezi sebou.

Oblečení pochází z Londýna, je vydezinfikované (prané v bezchlorové dezinfekci) a máchané v hypoalergenní aviváži. K Vám domů přichází čisté (zbavené všech bakterií, virů, popř. plísní), voňavé (hypoalergenní prací prášek i aviváž) a vyžehlené, připravené k okamžitému nošení.

Možnost osobního předání v Kolíně nebo balíkovnou (pošta nebo Alza-box), zásilkovnou (Z-box).
  • Rozměry: délka 32 cm, šířka 2x 29 cm, délka rukávku od krku 28 cm
  • Velikost: 74
  • Značka: NEXT
  • Poštovné a balné: ČP balíkovna 69; Balíkovna na adresu 109; Zásilkovna na pobočku/Z-Box 79; Zásilkovna na adresu 99; Kč
  • Doposud žádný zájemce
cena: 219

* Takto označená pole jsou povinná
*