Odpovědět na inzerát

Použité zboží k prodeji

Luxusní lesklá zimní bunda zn. RIVER ISLAND, vel. 128 (7-8 let). Zapínání na "zlatý" zip, který je u krku krytý légou. Vpředu dvě uzavíratelné funkční kapsy na patentky. Celá bunda je uvnitř lehce zateplená vatelínem. Podšívka je matný šusťák v barvě bundy s potiskem loga River Island. Kapuce je napevno součástí bundy. Rukávy mají všité vnitřní manžety zdobené nakonci zlatou nití, vpředu logo značky. Bunda je zajímavě prošívaná. Barva je černá. Pro představu na fotce figurína holčička Lola (5 let, výška 110 cm), je vidět, že bunda jí je velká. Bunda je moderní, zajímavá, slušivá, teplá a lehoučká. Bezva stav, čistá, neopraná. Připravená k okamžitému odeslání. Podívejte se i na další mé nabídky, nabízím pěkné oblečení za zlomek původní ceny. Spousta oblečení je jako nová. Lze je různě ladit a kombinovat mezi sebou.
Oblečení pochází z Londýna, je vydezinfikované (prané v bezchlorové dezinfekci) a máchané v hypoalergenní aviváži. K Vám domů přichází čisté (zbavené všech bakterií, virů, popř. plísní), voňavé (hypoalergenní prací prášek i aviváž) a vyžehlené, připravené k okamžitému nošení.
  • Rozměry: délka 45 cm, šířka 2x 33 cm, délka rukávu od krku po manžetu 55 cm
  • Velikost: 128
  • Značka: RIVER ISLAND
  • Poštovné a balné: ČP balíkovna 69; Balíkovna na adresu 109; Zásilkovna na pobočku/Z-Box 79; Zásilkovna na adresu 99; Kč
  • Doposud žádný zájemce
cena: 189
Původní cena: 239 Kč

* Takto označená pole jsou povinná
*