Odpovědět na inzerát

Použité zboží k prodeji

Perfektní stav, uvedená velikost 26, délka vnitřní stélky 16,5cm, barva šedo/modrá..
Tento dětský sandál od Superfit s názvem MIKE je nejen vizuálně přitažlivý, ale také obzvláště funkční.
Dvě praktické zapínání na suchý zip, které lze nastavit na šířku, zajišťují rychlé nasazení a vyzutí sandálů. Měkká neoprenová podšívka a stélka z měkké kůže navíc umožňují obzvláště pohodlné nošení. Svršek se skládá z odolného velurového / textilního mixu a zaujme svými sportovními barevnými kombinacemi. Díky fotbalovým motivům je MIKE dokonalým společníkem pro všechny skvělé chlapce. MIKE je nabízen v šířce WMS M IV a je ideálním společníkem pro jakékoli outdoorové aktivity v teplých dnech.
Skvělé sandály pro skvělé chlapce - sandálky MIKE jsou funkční a ideální pro každý letní den. Protiskluzová podešev z TR je super lehká, pružná. Postříkání funguje také jako protiskluzové konstrukční prvky. Podrážka tlumí každý krok a usnadňuje rolování. Funkční a neformální kombinace materiálů činí ze sandálu Superfit absolutní letní hit.
  • Velikost: 26
  • Značka: SUPERFIT
  • Poštovné a balné: ČP doporučený balíček 99; ČP balíkovna 70; Zásilkovna na pobočku/Z-Box 80; Kč
  • Doposud žádný zájemce
cena: 399
Původní cena: 1 300 Kč
MAMINKY, NAKOUKNĚTE I DO ALBA, POKUD NENÍ U INZERÁTU UVEDENO JINAK, PŘI KOUPI VÍCE VĚCÍ - PO ODKLIKNUTÍ DVOU INZERÁTŮ JE POŠTOVNÉ POLOVIČNÍ A U TŘÍ A VÍCE, ZCELA ZDARMA !!!

* Takto označená pole jsou povinná
*