Odpovědět na inzerát

Nové zboží k prodeji

Vstupte do světa tvůrčího hraní se stavebnicí Divoká zvířata Afriky (10971) od LEGO® DUPLO® a sdílejte s malými milovníky zvířat od 2 let vzácné vývojové milníky.

Zvířátka v přirozeném prostředí pro malé děti.

Uveďte předškoláky do říše divokých zvířat z Afriky s rozkošným slůnětem a malou žirafkou. Chybět nesmí květiny a strom, na nichž si mohou zvířátka pochutnat, ale ani skládací trojrozměrná herní podložka s motivem lesa.

Všestranný safari model představuje skvělý způsob, jak mohou děti rozvíjet schopnosti sebevyjádření a jemné motorické dovednosti, zatímco si budou vychutnávat nekončící dobrodružství s těmi nejroztomilejšími africkými zvířátky.

Učení hrou pro malé děti

Všechny stavebnice LEGO DUPLO byly odborníky navrženy tak, aby obsahovaly zábavné příběhy, pestré barvy, rozmanité postavy a celou řadu detailů, které vašemu dítěti pomůžou udělat VELKÝ první krok na cestu životem.

Doporučený věk: 2+
  • Značka: LEGO
  • Poštovné a balné: ČP balíkovna 65; Balíkovna na adresu 95; Osobně 0; GLS 89; GLS Parcelshop 49; Zásilkovna na pobočku/Z-Box 65; Kč
  • Doposud žádný zájemce
cena: 249
Veškeré zboží je IHNED SKLADEM a odesílám ho max. následující pracovní den. Způsob doručení prosím volte při objednávání. V e-shopu mimimarket.cz najdete dalších cca 40 tisíc hraček, puzzlí, potřeb pro děti a ložního textilu.

* Takto označená pole jsou povinná
*