Odpovědět na inzerát

Použité zboží k prodeji

Prodám DVD pro děti Ahoj Semaforku! Max 1-2 přehrané originál jsme už na jsme velcí.Cena k prodeji 40,-kč+pošta nebo zásilkovna.
Jak naučit děti, jak se mají chovat na silnici? Zkuste to pohádkou. Kamarád Semaforek vysvětlí dětem, jak správně přecházet ulici, proč v autě používat bezpečnostní pásy, jak vystupovat z autobusu či auta, k čemu jsou dopravní značky. Vítejte v naší škole bezpečnosti silničního provozu v lekcích:

Semafory pro chodce - Bezpečnostní pásy - Vystupování z auta - Dopravní policie - Vystupování z autobusu - Jízda na motocyklu - Domácí mazlíčci v autě - Jak požádat policistu o pomoc - Dopravní značky - Jízda autobusem - Pozor! Práce na silnici - Chůze po ulici - Jak pomáhat na ulici - Nevyhazujte odpadky z auta! - Neotvírejte dveře za jízdy! - Když přijíždí vlak - Dětská autosedačka - Nehrajte si na ulici – Sanitka - Za deště - Náš kamarád Semaforek - Jízda na bruslích - Chůze po silnici - Nevyklánějte se z okénka! - Jízda na kole – Zapamatujte si.
  • Značka: Obchod
  • Poštovné a balné: ČP doporučený balíček 69; Zásilkovna na pobočku/Z-Box 79; Kč
  • Doposud žádný zájemce
cena: 40

Inzerent přijímá objednávky pouze od registrovaných uživatelů Mimibazaru (pokud chcete nakupovat, musíte se zaregistrovat nebo přihlásit)