Odpovědět na inzerát

Nové zboží k prodeji

Nový komplet kočárku Seed Papilio Copper BRITAX RÖMER s dokladem a zárukou.
Kočárek SEED PAPILIO v sobě snoubí maximální mobilitu, kvalitu a stylový design. Je to ideální společník pro všechny rodiče a děti díky svému ultra-plochému skládacímu mechanismu. Složený podvozek se vejde i do velmi malého auta. Konstrukce kočárku v sobě spojuje čistotu, funkčnost a dlouhověkost.
Ergonomické sportovní sezení ve tvaru kokonu, navržené ve spolupráci s fyzioterapeuty, je ideální pro správný vývoj dětského těla. Kromě pohodlí je také velmi praktické. Dá se využít jako jídelní židlička. Kočárek přistavíte v poloze proti směru jízdy ke stolu a zasunete rukojeť. Ta se změní v madlo a dítě může sedět v kočárku pohodlně přímo u stolu.
Komplet od narození do tří let
Kosterní soustava dětí se neustále vyvíjí, děti potřebují maximální možnou podporu. Tu zajišťuje ergonomické sportovní sezení ve tvaru kokonu, navrženého ve spolupráci s fyzioterapeuty, které zle snadno jednou rukou polohovat do lehu.
Čisté linie a zaměření na vysoce kvalitní materiály vytvářejí nadčasový design, který přiláká pozornost ostatních, ať jste kdekoli.
Jedinečný skládací systém – kola se lehce složí pod podvozek a výsledná výška je 22 cm
ergonomické, polohovací sedátko ve tvaru kokonu
robustní a přitom lehký podvozek
velký úložný prostor, ergonomická, nastavitelná rukojeť
Podvozek složený (včetně kol) (V x Š x H) 22 x 58 x 83 cm
Výška rukojeti 99 – 102 cm
Váha 13,5 kg
Hluboká korba 5590, sportovní kočárek 19500, hrazda ke kočárku 890, nákupní taška 1190, pláštěnka 890, fusak 2790, nánožník 1790, adaptery na autosedačku 990-,
  • Značka: BRITAX RÖMER
  • Doposud žádný zájemce
cena: 15 990
Původní cena: 33 630 Kč

* Takto označená pole jsou povinná
*