Odpovědět na inzerát

Nové zboží k prodeji

Chlapecké. Nové, jen vyprané, nestihlo se unosit. Oblékání je přes hlavu, zapínání na zip do poloviny těla. Kapuca je odepínací na cvoky. Ve předu je jedna velká kapsa na zip, v ní jsou dvě funkční kapsy na zip. Na pravém rukávu je kapsa na zip, na levém rukávu je nášivka. Na levém boku je do poloviny těla zip. Dole je stahování na olivku. Na pravém boku a ve předu na kapse je reflexní prvek. Barva: světle zelená s oranžovým štepováním. Vrchní materiál je 100% nylon - pevný materiál, podšívka 100% polyester - síťovina. Vhodná na léto.

Velikost je uvedena 110, při délce rukávu od krku 49 cm, zařazuji do 116.

♥♥♥ SOUKROMÝ PRODEJ ♥♥♥
  • Rozměry: Délka od ramene 54 cm, šířka 2x43 cm (pod průramky), šířka 2x42 cm (dole) , délka rukávu od krku 49 cm.
  • Velikost: 116
  • Značka: TICKET TO HEAVEN
  • Poštovné a balné: ČP doporučený balíček 99; ČP balíkovna 69; Balíkovna na adresu 99; Zásilkovna na pobočku/Z-Box 79; Kč
  • Doposud žádný zájemce
cena: 180
OSOBNÍ ODBĚR: PRAHA 10-UHŘÍNĚVES a BAKOV NAD JIZEROU...pouze po předešlé dohodě. POŠTOVNÉ...DOPORUČENÝ DOPIS ČP 72 Kč (do 1 kg), ZÁSILKOVNA 79 KČ (do 5 kg), DOPORUČENÝ BALÍČEK ČP 99 KČ (do 2 kg), BALÍKOVNA ČP 65 Kč (do 15 kg)

Inzerent přijímá objednávky pouze od registrovaných uživatelů Mimibazaru (pokud chcete nakupovat, musíte se zaregistrovat nebo přihlásit)