Odpovědět na inzerát

Nové zboží k prodeji

skladem
Avon Full Speed
Složení

Přidejte plyn, zařaďte maximální rychlost a nezpomalujte! Pánská toaletní voda Avon Full Speed spolehlivě udrží krok s vaším aktivním stylem života a vašemu okolí napoví, že milujete intenzitu, svěžest a originalitu!

energická zelená citrusová vůně
pro dynamické aktivní muže, kteří neváhají riskovat
ideální zejména do letních dní

Složení vůně
Příval energie a vzrušení ucítíte od první okamžiku. Kombinace zelených tónů, jiskřivých citrusů a intenzivních jalovcových bobulí je téměř definicí svěžesti. Následně se rozvine kořenitější srdce, jež v sobě snoubí kardamom s cypřišem. Jeho svěží, avšak silné, lehce nasládlé dřevité aroma se také vyznačuje lehkým podtónem citrusových plodů. Základ vůně Avon Full Speed pak vyniká silným spojením cedru, exotického santalového dřeva a smyslného pižma.

Tzv. vysoké tóny – rozvinou se hned po aplikaci. Tvoří první dojem a jsou zpravidla velmi intenzivní, odeznívají rychle.
Hlava
zelené tóny, jalovcové bobule, citrusy
Tzv. střední tóny – Srdce nastupuje po několika minutách, po odeznění hlavy. Vydrží obvykle 2-3 hodiny.
Srdce
kardamom, cypřiš
Tzv. nízké tóny – poslední a nejdelší fáze parfému. Vydrží asi 4 hodiny, ale může to být i celý den.
Základ
cedr, pižmo, santalové dřevo
Druh vůně
citrusová, aromatická

Kosmetika Avon je dnes již legendou ve světě krásy. Značka, která se více než 125 let zajímá nejen o ženský půvab, ale o ženy samotné, nabízí pečující přípravky, dekorativní kosmetiku i parfémy Avon.

Na počátku příběhu stál v roce 1886 obchodní prodejce knih David McConnell, který ke každému nákupu přidával drobný voňavý dárek. Jeho vůně se však staly brzy populárnější než samotné knih
  • Značka: AVON
  • Poštovné a balné: ČP doporučeně 63; Kč
  • Již odpovědělo 7 zájemců
cena: 169
Původní cena: 649 Kč

* Takto označená pole jsou povinná
Věc nelze okamžitě rezervovat, již o ni projevil zájem jiný zájemce
*