Odpovědět na inzerát

Nové zboží k prodeji

Skvělý antibakteriální gel od renomované firmy ASOMBROSO OSMANY By Latiffa

100ml, k dispozici více kusu


Čisticí gel na ruce je vhodný k očištění a ochraně rukou vždy, když není možné použít vodu a mýdlo. Díky vysokému obsahu alkoholu ničí až 99,9% bakterií a virů, a to bez nutnosti použití vody a mýdla kdekoli a kdykoli potřebujete. Umožní očistit si ruce po práci, v dopravě, po nákupu a po mnoha dalších činnostech, kdy je třeba aktivně se chránit před viry, bakteriemi a mikroby. Zanechá ruce čisté ihned po aplikaci a bez lepivého pocitu. S Aloe Vera a Panthenolem navíc pokožku hydratuje a zklidňuje, urychluje regeneraci pokožky a pokožku udržuje jemnou a vláčnou.

Ingredience:
Ingredients (INCI): Alcohol denat., Aqua, Propylene Glycol, Glycerin, Panthenol, Aloe Barbadensis Leaf Juice, Acrylates/C10-30 Alkyl Acrylate Crosspolymer, Tocopheryl Acetate, Triethanolamine, Sodium Benzoate, Potassium Sorbate, Citric Acid.

Použití:
Naneste malé množství gelu na ruce a důkladně rozetřete do pokožky dlaní, hřbetu rukou i mezi prsty až do úplného vysušení pokožky. Neoplachujte. Jako dostatečné množství pro jednu aplikaci je považováno 2 – 3 ml. Upozornění: Nenanášejte na poraněnou nebo podrážděnou pokožku. Nepoužívejte při přecitlivělosti na některou ze složek produktu. Zabraňte kontaktu s očima a v případě zasažení očí několik minut oplachujte vodou. Vyjměte kontaktní čočky jsou-li nasazeny a pokračujte ve vyplachování.

Pouze k vnějšímu užití. Uchovávejte mimo dosah dětí. Hořlavina. Nevystavujte slunci a teplotám vyšším než 40°C.
  • Značka: ASOMBROSO
  • Poštovné a balné: ČP doporučeně 60; Kč
  • Doposud žádný zájemce
cena: 139

* Takto označená pole jsou povinná
*